Wpis z mikrobloga

Chodzi mi po głowie zrobić tą jedną wymiane premium. Bardziej się opłaci przepalać szrot do zwyklych wymian i wypakować sobie karty do premium sbc czy kupić? bo widzę że po maxie dużo schodzi bo się rzucili jak psy na kiełbase...
#fut
  • 14
@ellenfelek z moich doświadczeń wynika gdzie zrobiłem 20 tych wymian premium że licząc taki średni drop wychodzi na to samo zrobić paczki czy kupić graczy na rynku praktycznie za Maxa, bo sporo paczek będziesz miał poniżej 81 ovr których nie użyjesz. Ale za to dajesz sobie szansę na mega drop i tak mi np w tej wymianie na 2 nieeymiennych wypadł Messi
ja własnie zrobiłem dwie. W pierwszej wymianie Handanowic 89 juz kiedys go z tej wymiany miałem. Druga wymiana tadić 86 ;-/. Ale mysle a zrobie jeszcze 3 wymianę. I robieę sbc o wzmocinienie ucl mam duzo kart zlotych więć a co tam nic to mnie nie kosztuje. I co sie dziej... wlatuje sane 87, szczęsny 87, mandzukic 85 i messi 95 bylo warto i zaraz zobacze co wleci z sbc premium;-)
@lordseba0507: gratki, poluje od co najmniej 100 wymian i nic. Chiellini 91, Szczęsny 87, allison 88, reszta jakiś Allan laporte Di Maria 85 ale no nic co bym mógł wsadzić do składu :/ a z 5 premium ucl phillip pulisic aurier tadic i nacho fernandez