Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +109
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
pieknylowca +155
A czy ty jesteś fucking unstopable? #frajerzyzmlm
Lechia Gdańsk musiałaby wygrać Puchar Polski, dzięki czemu Pogoń musiała by wskoczyć na 4 miejsce i dostać się do eliminacji LE. Tam musiałaby pokonać wszystkich przeciwników, a następnie wyjść z grupy LE. Real Madryt zaś musiałby zająć trzecie miejsce w LM i spaść do LE. Potem to już łatwizna, wystarczy że obie drużyny wpadną na siebie w losowaniu i bum. Mamy mecz.
#mecz #heheszki #ekstraklasa #pilkanozna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@MentalnaJemiola: kolega nie słuchał na matematyce
@peetee: 1/99999999999999999999999 zbiega do 0 mirku, dlatego prościej napisać 0% niż 0,00000000000000000000000001%
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dawidk01: czemu?
Ogólnie prawdopodbieństwo w matematyce jest oparte na teorii miary, a to już jest niełatwe ;p
Komentarz usunięty przez moderatora