Wpis z mikrobloga

#informatyka #windows10 #komputery #technologia Witam mirki,zainstalowałem sobie grę Worms 4 i po zakończeniu procesu instalacji pojawił się komunikat aby uruchomić komputer ponownie,zrobiłem to ale z takim skutkiem jak na załączonym obrazku,przywracanie systemu nie działa,wyskakuje mi komunikat z błędem który podam jeśli ktoś uzna to za pomocne,piszę tutaj bo widać że pośrednią przyczyną jest zainstalowanie gry więc w jakiś sposób ułatwia to znalezienie rozwiązania problemu,pomocy.
Jueves - #informatyka #windows10 #komputery #technologia Witam mirki,zainstalowałem s...

źródło: comment_EMrE6zIVcZhscJBJoatDi7Ctdhc8ttHs.jpg

Pobierz
  • 11
via Android
  • 0
@TKX1 a tak dla laika? Nie mogę odpalić instalki skoro nic nie mogę włączyć,zakładam że chodzi Ci o to że potrzebuję płyty/USB z jakimś programem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jueves: ja bym wszedł w linię komend (w opcjach zaawansowanych, rozwiązywanie problemów jak dobrze pamiętam). Patrząc na kod błędu - robisz to co w kroku piątym tutaj - DISM. Potem piszesz sfc /scannow. Jak dalej nie pomoże, to z powrotem do linii komend, piszesz "bootrec /fixboot", potem "bootrec /rebuildBcd". Może pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)