Wpis z mikrobloga

#mlm #fmgroup

umie ktoś znaleźć wpis sprzed paru dni/tygodni, w którym ktoś wrzucił wiadomość od znajomego, który ma sprawę ale "nie na telefon"? Pamiętam że dostał dużo plusów :) Też dostałem taką wiadomość od typa którego nie widziałem od dawna, chciałem poczytać komentarze zobaczyć jak to się rozwinęło.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SiekYersky: haha identyczna treść prawie:

"mam do Ciebie pewna sprawe. Czy moglbys mi podac swoj numer, bo wolalbym Ci o niej powiedziec przez telefon?"

myślałem że jakiś wirus może czy coś ale to jednak chyba po prostu standardowa formułka MLMowców :)
  • Odpowiedz
@luXyfer: I dalej też identycznie pewnie będzie , jak napiszesz że jesli to FM to nie jesteś zainteresowany to Ci odpisze

"No skoro masz za dużo kasy" albo "No skoro wolisz #!$%@?ć na etacie a nie zarabiać łatwo hajs"

True story
  • Odpowiedz
@SiekYersky: odpisałem że "brzmi poważnie ale jeśli chodzi o jakiś MLM to podziękuję". Ciekawe czy będzie miał jaja żeby odpisać i wytłumaczyć mi zalety MLM :D

edit: #!$%@? odpisał "ok, w takim razie nie zabieram czasu", a po minucie zastanowienia zaczął mi mówić że to jednak zajebiste jest :D
  • Odpowiedz