Aktywne Wpisy
brh4life +747
UDAŁO SIĘ!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
Zbudowałem wehikuł czasu! Piszę do was z 2030r, na dowód wrzucam screena z głównej!
Salido +200
Minął 53. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 9 osób.
254 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
274 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 9 osób.
254 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
274 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
umie ktoś znaleźć wpis sprzed paru dni/tygodni, w którym ktoś wrzucił wiadomość od znajomego, który ma sprawę ale "nie na telefon"? Pamiętam że dostał dużo plusów :) Też dostałem taką wiadomość od typa którego nie widziałem od dawna, chciałem poczytać komentarze zobaczyć jak to się rozwinęło.
@luXyfer: http://www.wykop.pl/wpis/1978665/znajomy-z-ktorym-nie-rozmawialem-z-2-lata-napisal-/
rozwinęło się tak że kolega sobie odpuścił XD
"mam do Ciebie pewna sprawe. Czy moglbys mi podac swoj numer, bo wolalbym Ci o niej powiedziec przez telefon?"
myślałem że jakiś wirus może czy coś ale to jednak chyba po prostu standardowa formułka MLMowców :)
"No skoro masz za dużo kasy" albo "No skoro wolisz #!$%@?ć na etacie a nie zarabiać łatwo hajs"
True story
edit: #!$%@? odpisał "ok, w takim razie nie zabieram czasu", a po minucie zastanowienia zaczął mi mówić że to jednak zajebiste jest :D