Wpis z mikrobloga

• 184
Uwaga miruny NOCNE ROZDAJO mam do oddania nieużywane już konto Blizzard z grą diablo 3 chętnie oddam wraz z e-mail zasady zaplusuj ten wpis , komentarz do tego wpisu który zdobędzie najwięcej łapek wygrywa , zielonki nie biorą udziału i sory za tag ale muszem Powiedzenia #rozdajo #diablo3 zapomniałem dodać że dziś na następnej nocnej dowiemy się kto wygrał
KocurYT - Uwaga miruny NOCNE ROZDAJO mam do oddania nieużywane już konto Blizzard z g...

źródło: comment_dNo5jTNHftIq858fWGuM0gNNsRwALBl4.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KocurYT: Roboty nie przerobisz, wódy nie przepijesz a baby nie zrozumiesz. ¯\_(ツ)_/¯
Wiem, że mało związane z tematem ale rzondam tutaj dużo plusów bo mam horego siebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jak bede miał najwiecej łapek, w co wątpię to oddaj komus innemu gierkę, posiadam,niesmak dalej pozostał :-\
  • Odpowiedz
  • 3
Nie żebym był entuzjastą hitu "Kobiety są gorące", ale nie można nie docenić tego, jak Norbi uczynił z tej letniej piosenki fundament potężnej kariery. No bo zobaczcie - chłopak ma na koncie 1 (słownie: jeden) szlagier. A teraz spójrzcie na festyn dowolnej gminy większej niż 10.000 mieszkańców, albo dni jakiegokolwiek miasta. Na plakacie na pewno zobaczycie uśmiechniętą mordę Norbiego. Dwadzieścia jeden lat, a ten #!$%@? dalej potrafi sprzedawać publice jedną i tę
  • Odpowiedz
daj plusa bo jak nie dasz to twoja rodzina umrze dzis w nocy

zostaw plusa żeby zobaczyć jakim typem dziś jesteś

100 prezerwatyw challegne jak chcesz zobaczyć więcej zostaw plusa

błagam
  • Odpowiedz