Aktywne Wpisy
Undying +403
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +541
Jestem totalnie w dupie,miałem niedawno pogrzeb matki. Jedynej osoby która jescze żyła z rodziny. Sam musiałem zapłacic za pogrzeb i wydałem wszystkie osczędnosci. Mam 124zł na koncie,normalnie wypłata by była za 20dni ale zwolnili mnie z pracy za to że wziąłem wolne po pogrzebie. Szef to pajac a to był typowy januszex. Dostane tylko wyrównanie 350zł. Za tydzien mam opłacic czyns,nie mam za co jesc i niedlugo nie bede miał gdzie mieszkac. Przyjaciół od których moge pozyczyc tez nie mam. Groteskowa sytuacja,zdechne chyba w przeciągu nastepnego miesaca. Próbowałem szukac pracy ale nikt mi nie da zaliczki,nigdzie w tydzien nie zarobie tyle zeby spłacic czynsz i jesc jescze i miec czas zyc. Zadnych ofert z dniówkami nie ma. Mógłbym nawet przewalac gruz 12h dziennie. #!$%@? jest to życie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Żeby poczuć się odróżnionym od zwierząt trzeba wydać 11 tysięcy na zakopanie człowieka w ziemi?
Komentarz usunięty przez autora
Tylko wlascicielowi/spoldzielni nie daj sie w cwela zrobic,
prowadzę Zakład Pogrzebowy, ale pogrzebu za 11k to jeszcze nie robiłem XD chyba, że wliczasz w to koszt np wykonania piwnicy, albo nagrobka. Nie wiem jakim cudem.
@ZeromNesse: . Typowy z ciebie idiota, którego najwiekszym w zyciu problemem było to, że mu herbata wystygła, albo autobus uciekł.
Ps. zus pokrył 27 tys? Ciekawe...
Komentarz usunięty przez autora
Jak miałeś jeszcze 120k z pzu to juz w ogole latwo pisać jak ktos może nie miec oszczędności, prawda?