Aktywne Wpisy
josb515 +156
#ciekawostki Cześć. Jestem Koreańczykiem bardzo zainteresowanym Polską. Studiując o Polsce trafiłem na tę stronę. Myślę, że tym, co reprezentuje kraj, jest historia, język i muzyka, ale ja studiuję język i dla historii czytam książkę „Historia Polski” napisaną przez Japończyka. Kiedy jednak szukałam muzyki do słuchania, YouTube polecił mi muzykę Natalii Nykiel... ale to chyba nie mój styl. Trochę ciszej, polska śpiewaczka narodowa! Byłbym wdzięczny, gdybyś mógł polecić muzykę takiego piosenkarza
Zagadka
Drogie Mireczki,
Proszę o poradę.
Czy któreś z Was ma fantazje seksualną o seksie z trapem, tudzież bardzo zniewieściałym chłopcem albo osobie po Tera0ii hormonalnej ale z penisem?
Widze że wagina jako miejsce podniecenia seksualnego mnie brzydzi, natomiast odbyt pociąga.
Jednakowoż mężczyźni umiesnieni też mnie odrzucają..
Nie wiem szczerze co o tym myśleć. ..
Chciałbym wiedzieć czy to moja preferencja seks czy tylko głęboka fantazja.
Czy uważacie że umówienie się z transem na roksie to dobry pomysł?
Planowałem też iść do seksuologia.
Jeśli okazałoby sie to prawdą to gdzie móglbym poznać osoby o takich cechach ? Sam nie jestem zwykłym chlopakiem o noemalnej budowie ciała.
Komentarz usunięty przez autora
@Starfighter69: Ja bym poszedl na Twoim miejscu najpierw do seksuologa, a nastepnie na rokse. Warto aby ktos bardziej obeznany w temacie doradzil Ci co i jak.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu