Jednego z naszych ulubionych prawakow @ZeromNesse: tak zapiekła dupa po tym jak nie mógł udowodnić, ze Tusk ukradł 150 mld zł, ze pousuwał wszystkie komentarze i wrzucił ludzi na czarna.
@ZaplutyKarzelReakcji Typowy syndrom wyparcia wynikający z niechęci do zrozumienia dość skomplikowanego tematu, bo jeszcze jego zrozumienie zburzyło by budowaną w głowie przez lata narrację.
@ZaplutyKarzelReakcji: dlaczego lwia część wykopowych prawaków pisze tak niezrozumiale jakby byli po dwóch wylewach? Prawie zawsze interpunkcja albo ortografia leży w ich wysrywach.
@Czokolad: takie skrajne konserwy są statystycznie mniej inteligentne. Stad brak kapitału intelektualnego do nabycia umiejętności poprawnego pisania w jakimkolwiek języku.
@To_ja_moze_pozamiatam: kradzież to złe słowo. Oskubanie nas opłata przekształceniowa będzie właściwsze. Chyba ze wszystkie podatki uważasz za kradzież to nazywaj to jak chcesz
#rosja #ukraina Co wam zrobiła Rosja personalnie? Zapraszam do dyskusji ;). Chciałbym przeczytać choć jeden komentarz, gdzie ktoś poczuł się skrzywdzony przez Rosjan.
Książkowy przykład wyparcia. Polecam
http://www.wykop.pl/wpis/40531387/zera-z-neuropa-su-juz-zapomniala-jak-tusk-z-ofe-za/
#neuropa #4konserwy #polityka
Co on tam pisał, wyzwiska jakieś?
źródło: comment_a8Q4sGmwu6pLt23Qk0hmYyB66ZceBDRJ.jpg
PobierzTak tam były jakieś same bluzgi o Tusku, wyborcach PO i wyzwiska skierowane w moja stronę. Na koniec stwierdził, ze mnie zaorał