Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1400
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
prawiczek92 +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Fajka (markowa, Kaya PN480, to samo na PN330) jest rozpalana na dwóch kokosowych węglach Tom Cococha Gold (a wcześniej na Cocobrico jak jeszcze było), zgodnie z zaleceniami:
1) Wody z lodem tyle zeby rurka była zanurzona na 1,5-2cm
2) Węgle rozpalane na takiej przenośnej kuchence po 7min na każdej stronie - gorące w #!$%@? i na pewno są dobrze rozrzażone
3) Tytoń (używam alfakhera) rozdrobniony, na tyle dużo żeby wypełniał cybuch, ale nie dotyka do folii
4) Folia zwykła aluminiowa, dwie (próbowałem też 4) warstwy, porządnie naciągnięta, dziurkowana wykałaczką na całej powierzchni
Po położeniu obu węgielków i rozpaleniu, fajka pali się dobrze przez jakieś 5 minut i zaczyna się gryzienie, przypalenie tytoniu i kompletny brak smaku, ciągnie się po prostu dym.
Po zdjęciu jednego węgielka i postawieniu go na rancie, da się palić dalej, ale dymu jest bardzo mało. I wymaga to non stop przestawiania węgielka na boki bo co chwila wchodzi problem drapania w gardło
Testowałem rozpalanie na jednym - za mało, praktycznie nie ma dymu
Testowałem też rozpalanie na 3 - tytoń sie zjarał mega szybko
Kupiłem komin - tytoń sie zjarał jeszcze szybciej niż na 3 węglach xD
Macie jakieś pomysły? Jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to rozpalenie na dwóch, po bardzo krótkiej chwili zdjęcie jednego i założenie komina, ewentualnie mocne zmniejszenie ilości tytoniu i testy
Chyba że coś jest robione totalnie źle, wtedy też prośba o danie znać.
#shisha #fajkawodna