Jak oceniacie sentyment do całego rynku krypto? W sensie wiem, że nie mamy narzędzi do sensownej oceny, ale pytam o wasze przeczucie. Zdaje mi się, że jest ekstremalnie dobry, ciężko mi sobie wyobrazić teraz jakieś większe spadki i pogłębianie dołków. Mam wrażenie, że każdy ma cichą nadzieję na spadki, bo ostatnie zachowania rynku wskazują na koniec bessy, więc każdy teraz chciałby się "na bezpiecznie" załadować, ale najlepiej po starych cenach. Własnie z tego powodu uważam, że przy jakichkolwiek większych spadkach, powiedzmy -10% pojawi się spory popyt który je zahamuje. Nie wracamy moim zdaniem już poniżej 4500$, w skrócie dlatego, że większość z nas by tego chciała.
@MagicznyJakub: Odbicie może i ładne, ale patrząc w szerszej perspektywie ten rynek jest po pogromie, nawet po ostatnim wzroście BTC dalej jest 75% poniżej ATH, wiesz ile to jest? Moim zdaniem to bardzo dużo (maksymaliści często piszą, że to nic, zwykła korekta, ale prawda jest taka, że to w #!$%@?) i sam fakt, że kiedyś udało się takie coś odrobić nie znaczy, że zawsze tak będzie. Nie wspominając już o
Moim zdaniem to bardzo dużo (maksymaliści często piszą, że to nic, zwykła korekta, ale prawda jest taka, że to w #!$%@?) i sam fakt, że kiedyś udało się takie coś odrobić nie znaczy, że zawsze tak będzie.
@MagicznyJakub: nie ma żadnych nowych ludzi w ekosystemie a ci którzy są to albo bagholderzy albo ci którym udało się zarobić, w większości ani jedni ani drudzy już się nie rzucą na pompowanie bańki a ulica ma #!$%@? na krypto
Nie wracamy moim zdaniem już poniżej 4500$, w skrócie dlatego, że większość z nas by tego chciała.
#kryptowaluty
#bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Smule: i tak za każdym #!$%@? razem!
więc te sentymenty są bez znaczenia
@MagicznyJakub: to nie jest ekstremalnie dobry sentyment. Właśnie dlatego kurs raczej idzie bokiem od dłuższego czasu.