Aktywne Wpisy
RedBulik +141
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Megasuper +251
Właściciele "pensjonatów" narzekają bo ludzie wolą wynająć apartament niż pokój z lat 90 xD Cieszy mnie to bardzo
DZIEŃ 67 (06.04.2019)
Wieczór mam przyjemny, ale trochę zajęty, dlatego odpuszczę sobie dzisiaj rozpisywanie. Przy czym chciałbym sobie wyznaczyć kilka zadań do realizacji, chcę w ten sposób przetestować pewną metodę motywacyjną.
- Przesłuchać album Funny Death "Real Is Magic Is Real" i krótko opisać wrażenia.
- Dokończyć oglądać drugi sezon "Mob Psycho 100" i opisać wrażenia
- Zaniedbałem się z C++, a muszę oddać podręcznik do biblioteki, ogarnę wcześniej tyle rozdziałów ile dam radę i przygotuję wpisy.
- Podobnie z kanji, zrobię podsumowanie i zdecyduję w jaki sposób uczyć się dalej.
- Chcę założyć nowe konto na Steamie, które wykorzystam w specyficznym celu.
- Przygotować przynajmniej dwa popkulturowe wpisy na Mirko, niezwiązane z punktami powyższymi.
- Ogarnąć gdzie mam jakie konta z grami, na jakich mailach i na jakich hasłach, bo mi się chaos zrobił totalny, i nic już nie wiem.
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #nerwicowypamietnik