Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +68
enterprize +692
W aferze z Babiarzem na wykopie najbardziej bawi jak lewaki go atakują pisząc, że im się nie podoba jego plityczny przekaz w komentarzu sportowym, podczas gdy sami wciskają lewacką propagandę do każdej możliwej sfery życiowej, z igrzyskami włącznie xD
#bekazlewactwa #lewackalogika #babiarz #lewactwo #ideologicznepraniemozgu #4konserwy #paryz2024
#bekazlewactwa #lewackalogika #babiarz #lewactwo #ideologicznepraniemozgu #4konserwy #paryz2024
#motocykle
Co do części do Yamahy, to sam zamawiałem dużo "popierdółek" na stornie yama-sklep.pl, masz tam elegancko rozrysowane schematy z pojedynczymi częściami i znajdując już numer części, jak tylko chcesz możesz szukać gdzie indziej i taniej.
@brh77603: CB500F, ona ma 48 KM, da radę pojechać z plecaczkiem za miasto? Nie będzie za slaba?
Planuje kupno na ten i przyszły sezon. Później np. lekko używana, albo nową MT07, albo 650F. Chyba, że spodoba mi się rzeczywiście coś większego, żeby kulać się po świecie.
na CB500 śmigałem po mieście a poza zaczyna trochę brakować mocy rzeczywiście, z plecakiem może być słabo wyprzedzać itp
CBF600 Polecam!
Właśnie celuje w nakeda - zdaje sobię sprawę z komfortu jazdy przy wyższych prędkościach :)
Jeszcze mam trochę czasu, do końca miesiąca zrobię kurs. Mam nadzieje do końca kwietnia zdać egzamin, więc spokojnie z 1,5 miesiąca mam na wybór czegoś do jazdy.