Wpis z mikrobloga

NA MIŁOŚĆ BOSKĄ.
Są jakieś absolutne granice żenady, a ten portal po raz kolejny je przekroczył.

50 ofiar zamachu w nowej zelandii, ale jakiś psychoprawak nie umiejący nawet podstaw języka angielskiego próbuje wmówić, że żydostwo morduje w tym czasie 100 palestyńczyków i na poparcie daje linka do artykułu w którym mowa, że po palestyńskim ataku rakietowym na tel-awiw armia izraelska odpowiedziała ostrzałem 100 obiektów militarnych. Dosłownie.
Dobra, można powiedzieć, wiadomo nie od dzisiaj, że psychiczni tutaj się schodzą i kompletni idioci... ale to znalezisko jest już na głównej i wykopało go 200 osób. Słownie kur*a DWIEŚCIE OSÓB i liczba rośnie.

Tak więc nie ma żadnych ofiar, a izrael odpowiedział bo zostałzaatakowany rakietami. Co czytamy w komentarzach? "Żydowskie ludobójstwo" x 10

Ten kraj jest skazany na porażkę....

LINK DO ZNALEZISKA
https://www.wykop.pl/link/4848759/50-ofiar-w-christchurch-a-100-ofiar-tego-samego-dnia-nie-przykulo-uwagi/

#neuropa #4kosnerwy #urojeniaprawakoidalne #bekazprawakow
  • 24
  • Odpowiedz
@MateriaBarionowa: Uwielbiam te teksty "Ten kraj jest skazany na porażkę" "Co się dzieje z tym narodem" W dzisiejszych czasach w dupach się ludziom poprzewracało".
Chyba jeszcze krótko żyjesz, żeby zobaczyć - że tacy ludzie byli, są i będą. I to nie kwestia kraju, ale ludzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@MateriaBarionowa moi znajomi z Egiptu też coś pisali o masakrze w Palestynie. I również zrzucali winne na Izrael, który działa teraz, ze względu na wydarzenia w NZ.
  • Odpowiedz
dużo z nich doskonale wie że to kłamstwo, ale uważają że taka cyniczna manipulacja nie zaszkodzi - uważają się za "bojowników" w słusznej sprawie. Podobnie jak zamachowiec z NZ czy Brevik.

@precz_z_komunia: Problem z wami jest taki, że wy uprawiacie tutaj identycznie politykę tylko z drugiej strony. A weź spróbuj tylko napisać coś krytycznego na wasz temat to zaraz jesteś wrzucany do przeciwnego obozu drużyny, której akurat nie lubicie. I to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Jan_krul_i_pan: O to, że ktoś wrzuca jakiś link i podpisuje kłamstwem, a debile wykopują, bo przeczytali tylko nagłówek i podpis na wypoku? XD Równie dobrze mógłby tam dać link do przepisu na ciasto marchwiowe i podpisać "10 miliardów Chrześcijan zamordowanych dziś w Zimbabwe, a medja milczo".

Taka rzetelność Wasza.
  • Odpowiedz
@PreczzGlowna: @MateriaBarionowa: na swoje usprawiedliwienie podam, że opierałem się na fake'u który zinterpretował to w ten sposób i bez sprawdzenia wrzuciłem w nocy "źródłowy" news. Rano po pierwszych komentarzach (około 9-10 rano) wrzuciłem do moderacji wiadomość z prośbą o skasowanie newsa gdy miał dopiero ~150 wykopań. Niestety mamy niedzielę i moderacja jest nierychliwa. W międzyczasie daję sobie na wstrzymanie z dodawaniem znalezisk.
  • Odpowiedz