Aktywne Wpisy
Szychasekk +191
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +84
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
VAR chyba tego nie konsultował z sedzia, nie było tego oczywiście widać
#mecz #pilkanozna #meczgif #ligamistrzow
Komentarz usunięty przez autora
najlepiej się znała ze wszystkich.
Klatką piersiową, brzuchem, plecami możesz absolutnie wszystko przeciwnikowi zrobić.
A zastawka to co innego jak nie celowe zastawienie drogi? I akurat w tej sytuacji choćby piłka turlała się powoli, gdyby nawet nie było Szczesnego tylko pusta bramka też by nic nie zmieniło. Przegrał walkę fizyczną i tyle.
@tomekwykopuje: raczej konsultowal. Kuipers chwile czekal z wznowieniem.
Granie na czas w narożniku boiska. To nie zastawienie drogi? Piłka nożna to nie szachy. Tu się przeszkadza, walczy rozpycha, dopóki nie ma zachowania które jest niebezpieczne, lub niezgodne z zasadami gry np ręką. Czasami po prostu trzeba czuć grę.
Był VAR, nie wierzę że by czegoś takiego nie wylapal gdyby rzeczywiście było coś na rzeczy, a rozzłoszczone niepowodzeniami Atletico nie odpuściłoby