#xiaomi #redminote5 czy ten soft jest legitny ? Dostałem taki z #banggood od razu z odblokowanym bl . Ale to co się dzieje z telefonem to masakra . Mega przycinki zwiechy a telefon służy mi tylko do gry w #pokemongo
@Voltix: nie wiem, nie znam się na iOS, ale spuszczanie się nad tym systemem jaki to on jest niezawodny i szybki, już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego z prawdą
@poziomek90: Nie musisz sie znac, wystarczy najpierw zobaczyc co linkujesz. Mowi, ze to jeszcze nie wyszlo. Ja nei narzekam, ale widze, ze Ty na sile chcesz cos udowodnic i CI nie wychodzi. Moze gdybys kiedys uzytkowal przez jakis czas, to bys mienil zdanie.
@Voltix: już udowodniłem, ale fanatyk marki tego nie zauważy. System iOS w obecnych czasach nie jest niczym wyjątkowym, szczególnie w porównaniu do wiele tańszej konkurencji
@poziomek90: nom, nie da sie praktycznie uzytkowac telefonu i polowa rzeczy przestaje dzialac, ale jest ok. Jak ktos pluje na cb, to tez mowisz, ze pada deszcz? xDD i to ja jestem fanatykiem?
"Co ciekawe, po nagłośnieniu sprawy autor udał się do salonu Apple i… bezpłatnie wymienił wadliwego iPhone’a na nowe urządzenie."
sprobuj wymienic xiaomi xDDDD
edit. tak myslalem, wlasnie zaczales czytac xDDDD