Aktywne Wpisy
RedBulik +178
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Milo900 +2
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.8% (691)
- nie 13.2% (105)
Byłem u teściów na weekend i tam mieli osobno kibel i wanne w dwóch pomieszczeniach. Ot wielka płyta xD no i stary zajął kibel, siedzi kwadrans pół godziny a mnie ciśnie. Niewiele myśląc stwierdziłem, że zwale winę na czarnego kota który siedział w łazience na półce xD ukręciłem najcieńszego zawijasa jakiego mogłem pracując przy tym zwieraczami okrutnie xD gdy mój trud był skończony to chyłkiem #!$%@?łem do pokoju dziennego. Zanim jeszcze wąż dusiciel którego wydałem na świąt zdążył ostygnąć, dzieło zbrodni mej makawielistycznej oznajmiłem donośnie, że idę wziąć poranny prysznic tak żeby każdy słyszał. Wychodzę po chwili udając poddenerwowanego i mówię:
Mamusiu mogę mamusie prosić? Chodźcie wszyscy coś zobaczyć!
Powiedziałem to maksymalnie szyderczo
No i ciągnie ich do łazienki i pokazuje na wannę a w niej dzieło bolesnej obstrukcji, nikczemny zawijas jeszcze parujący. Mówię:
Patrzcie, kot się zesrał do wanny!
Na co moja teściowa "jaki kot co za kot" - odpowiadam no ten #!$%@? co na szafce siedzi i się gapi podle i pokazuje sprawcę paluchem. Na co teściowa podstawia stołek, ściąga kota po czym mówi
Pluszowy #!$%@?!?! xD
#historiewujkaabera #wujekaberopowiada
Mój wirtualny ojciec, który nawet nie zna syna (。◕‿‿◕。)