Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RustyJames: btw. chyba facet też jest kiedyś w domu i może zrobić zakupy i wstawić pranie xD r---------a mnie te pisanie robić pranie xD wstawiasz pralkę i się pierze xD robienie zakupów też niesamowity wyczyn w dzisiejszych czasach tak samo jak sprzątanie. Jedynie gotowanie może sprawić jakiś problem, ale jakbyś przeczytał moje wypowiedzi to byś wiedział, że to robiłem xd
  • Odpowiedz
@NTSW: Kobiety, a w szczególności madki p0lki to pomyłka ewolucji, ani to do roboty się nie nadaje, ani zazwyczaj nie grzeszą inteligencją, nie mówiąc już o jakiś uczuciach wyższych, mężczyźni powinni być hermafrodytami i składać jajka, mnożyć się przez podział czy coś.
  • Odpowiedz
@piotr414: no w tym memie chyba chodzilo o to, ze facet od progu oznajmia, ze nic wiecej nie robi poza praca. ¯\_(ツ)_/¯

I o kurcze, ale tu mamy na wykopie samych górników i budowlańców.

Pranie dla calej rodziny to nie jest tragiczny wyczyn, ale tez juz nie ogranicza sie do samego wlaczenia pralki i wywalenia tego za okno.
  • Odpowiedz
Jak tak Was czytam, to aż strach, o czym wy p---------e. Mam dziecko, 8mcy here, ja z---------m do roboty (mocno nieregularny czas pracy), kobieta siedzi w domu z dzieckiem i nikt nie ma do nikogo o nic pretensji. Ja oprócz tego, że pracuje, ogarniam zakupy, lekarzy i cała resztę co potrzeba się ruszyć gdzieś dalej, niż wózkiem na godzinny spacer po okolicy. Mieszkamy w domku poza miastem. Jak jestem w domu i
  • Odpowiedz
@Faveola: masz racje włączasz pranie a potem wieszasz na linkach czy na suszarce straszne zajęcie. Polecam takim paniom, które piszą o tym jak jest im ciężko pójść na budowę na 12h w pełnym słońcu przy 40 stopniach. Będą szybciej biegły do tego gówniaka niż go zostawiły xD
  • Odpowiedz
@piotr414: spoko ja bylam na budowie bo w wakacje mozna fajnie dorobic, a Ty?

Aha i nie prasujesz tego prania nie skladasz itd. A moze cgcesz maglowac zaslony?
Nikt tu nie wmawia, ze gornik czy budowlaniec ma latwa prace.
  • Odpowiedz
@Faveola: kto k---a w tych czasach magluje zasłony xD Tak pracowałem i co? xD pracowałem w jeszcze gorszych miejscach xD widzę dla niektórych proste czynności domowe są zbyt skomplikowane xD
  • Odpowiedz
@Faveola: hehe skończyły się argumenty to pocisk po sferze materialne xDDD coś jeszcze masz do powiedzenia? xD oświecę cię w każdym polskim domu każdy wykonuje wszystkie te czynności tylko jakaś drobna część p--------h madek sobie zrobiła z tego religię matki polki xD jeżeli mają faceta który w niczym im nie pomaga to ich wina, że sobie takiego księcia z bajki znalazły xD
  • Odpowiedz