Wpis z mikrobloga

Mam 3 kupony. Na wszystkich został mi jeden mecz. Obstawiłem jutrzejszą wygraną Cracovii z Jagiellonią. Mogę zrobić dzisiaj ChashOut i dostać 600zł (zainwestowalem 80zł) albo zaryzykować i ewentualnie wygrać 2,5k. Co robić? Lepszy wróbel w garści?
#bukmacherka #ekstraklasa
  • 22
  • Odpowiedz
@dzerald: Gdyby mecz odbywał się w Białymstoku, to przy obecnej formie Cracovii bym został przy tym meczu. Natomiast Jagiellonia w tym sezonie na wyjazdach to inna bajka, bo tylko raz przegrała jako gość (3:2 z Lechią). Nie jestem natomiast tutaj obiektywny jako kibic Jagi.
  • Odpowiedz
@dzerald: na pewno takie sumy są? Można powiedzieć, że masz kurs 4 w grze, gdzie aktualnie na Cracovię jest 2.50, więc teoretycznie na pewno bardziej opłaca się zostawić. Bezinteresownie tych cash-outów nie dają. Pewnie normalnie byś tyle na nich nie postawił? Jak ta kasa zmieni Twoje życie, to możesz wypłacać. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jagiellonia gra bez szału. Miedź praktycznie sama wbiła sobie te gole, Płock
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@pentanch3ch23ch3 Bo jestem kibicem Pasów i oglądam na żywo ich rewelacyjną formę. Z drugiej strony Jagiellonia to bardzo silna drużyna i może być remis. @Typeria @HansLanda88 Chyba zostawię te kupony. To będzie piękna historia jeśli się uda. 5k zarobione za 50zl bonusu od STS w dwa tygodnie.
  • Odpowiedz
@dzerald patrzac na to jak wiele swietnych kuponow jest uwalanych przez ostatni mecz, to na pewno zrobienie casha nie bedzie w takiej sytuacji bledem. Fakty sa takie, ze chyba po prostu chcesz sprawdzic jak skonczy sie ta 'piekna historia' i juz widzisz przed oczyma ten hajs, a to jest dosc niebezpieczna pulapka ( ͡º ͜ʖ͡º) jesli 6 stow to dla Ciebie pieniadz, ale zaden mega znaczacy
  • Odpowiedz
@dzerald: panie kolego Mireczku ja bym wziął casha te 600 polskich zlotoweczek i zastanowił się dalej ... chcesz wtopić 200 to stawiaj jak serce podpowiada jak chcesz wygrać wielkie pieniądze to tym bardziej zostaw te 600 złotych (nie sa to groszaki) i odpuść ten mecz będziesz oglądał meczyk spokojniej
  • Odpowiedz