Aktywne Wpisy
piotrow +71
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
InnyWymiar90 +92
Ogolona twarz, pięćdziesiąt kilo wagi
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Zadbane paznokcie, depilowane nogi
Co za czasy, Jezu miły
Nie odróżnisz chłopa od świni
Spodnie obcisłe jak babskie rajstopy
Jaja się czują jak w chowie klatkowym
To nie tak, to nie tak, nie tak
Nie tak w Biblii pisali
#pokazmorde
Nie, nie chodzi o łamanie prawa (chociaż też), bardziej o etykę. Chodzi o hipokryzję. Chodzi o wytrącenie samemu sobie z ręki koronnego argumentu dla wyborców, głównej broni na opozycję - że oni to te ciemne układy ze światem biznesu, a my to uczciwi, kryształowi ludzie. Ta sprawa pokazuje czarno na białym, że są w najlepszym razie tacy sami, a może i gorsi.
Dlatego śmiać mi się chce, jak wierne pieski PiSu uwijają się jak w ukropie, żeby znaleźć kolejne sposoby zaprzeczenia - faktury nie ma, pełnomocnictwa nie ma, dokumentów nie ma, nie ten adres, nie ten program księgowy (!), nie taka kwota, nie taki spis dokumentów itd. Przecież to nie ma kompletnie żadnego znaczenia w tej sprawie, to są całkowicie nieistotne szczegóły.
Nikt nie jest w stanie zaprzeczyć (i nawet nie próbuje) temu co najważniejsze - ta sprawa istnieje, były takie rozmowy. I to wystarczy. A to, czy Jarek chciał zapłacić, czy Austriak chciał wyłudzić, to jest tu bez znaczenia.
#afera #pis #urojeniaprawakoidalne #polska #polityka #neuropa #4konserwy
teraz brakuje oryginalnego nagrania i urządzenia nagrywającego( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brakuje też zaprzeczenia, że takie wydarzenia miały miejsce, tego nikt nie kwestionuje. Jakie więc znaczenie ma nagranie? Fakty zostały i tak ujawnione.