Aktywne Wpisy

chodznapole +39
Rodzice małych dzieci, zastanówcie się do jakiej szatni zaprowadzacie dziecko xdD
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No

SilesianPill +268
Domek do generalnego remontu na wsi pośrodku niczego. Rzeczywiście świetna alternatywa.
#nieruchomosci #demografia #patologiazewsi #patologiazmiasta
#nieruchomosci #demografia #patologiazewsi #patologiazmiasta

źródło: temp_file1436187048636270238
Pobierz
Cena niby kolo $4k za ten model, ale nie wiem ile w tym prawdy. Powodzi sie ludziom...
#dellwusa #pracbaza
źródło: comment_6hhO1jW2O29aybNwT1j5sQDsplD4Cpim.jpg
Pobierz@YoshiTurboMaster: wyglada jak kolorowy obrazek na kindle, czyli kolorowy e ink. Jakby pastelami namalowane. Roczny koszt $19 na rok pisalo...
@Inspektor_Nadzoru: sporo.
Mediana nie wiem jaka