Wpis z mikrobloga

Ej, ma ktoś może Tangle Teezera w tej kompaktowej, zamykanej wersji? Byłam zadowolona z tego podstawowego modelu, więc zakupiłam teraz ten zamykany, bo chciałam go nosić w torebce, ale... Ta szczotka nie czesze mi włosów. XD Serio. Mam grube i gęste włosy i te plastikowe włosie jest zwyczajnie za krótkie. Czesze mi włosy tylko z wierzchu, od spodu są one nadal potargane. ODRADZAM ZAKUP, MIEJCIE TO NA UWADZE. #pokazkosmetyczke #mirabelkiodradzajo
M.....n - Ej, ma ktoś może Tangle Teezera w tej kompaktowej, zamykanej wersji? Byłam ...

źródło: comment_9PYbATplcESd4ZdijVLm7K8jIpQISUnv.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@gfgfgfa: ja mialam TT, ale odkad mam Olivia Garden Finger Brush Combo Large to zastanawiam się jak mogłam bez niej żyć :D moje włosy koszmarnie się kołtunią, a ona pięknie rozczesuje bez ciągnięcia i sięga głęboko, a nie tylko tak powierzchownie jak TT
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Inatine: ja na szczęście od czasu gdy obcięłam włosy mogę się czesać nawet palcami xD
ale w sumie kiedyś i tak jakiekolwiek bym nie miała super szczotki to i tak najbardziej lubiłam czesać się grzebieniem który mama kupiła 15 lat temu w avon
  • Odpowiedz