Aktywne Wpisy
wargi-sromowe-mniejsze +1055
Niedługo mija 25 lat jak z kumplami na naszej miejscówce w lesie zakopaliśmy stalową skrzynkę zawierającą:
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
- notes z naszymi wpisami
- butelkę słynnej nalewki marki #keleris
- butelkę wina szlachetnej marki Jabłuszko Sandomierskie
- paczkę fajek marki Sobieskie
Skarb został zakopany przez grupę 4 przyjaciół celem ponownego odkopania go i konsumpcji 25 lat później jako swoisty test długowieczności naszej przyjaźni. Mieliśmy po 17 - 18 lat, dziś jesteśmy po czterdziestce. Niestety
Marek_Tempe +105
Macie tak czasem, że odpisujecie komuś, piszecie staranny, przemyślany, merytoryczny post a potem dopada Was myśl, a na #!$%@? mi ta dyskusja jest w ogóle potrzebna i nie wysyłacie?
Edit: Mam tak w 9/10 przypadków.
Edit: Mam tak w 9/10 przypadków.
Najgorszy sort pilnujcie bowas kur+wa zmiota z planszyy synu
Koto zosszyryfrue tr. Kod doasttjej nagtide nieszoodziane
Mtm ro szatan abajgorszu wyjde z zielenczek ti co znajde i skleuk lepe tskom lekkom zebys nie z dech od razu chce patrxrc haj cie zpierdslaja male zwierzattka lesne zniczyles mnie gbonu przeyjda czas odkupienja rj. Jesxxse nifdh nie miaken tskiej vbobmu klawiarua wyglada jskby. Tsnczyla do janis joplin a ja pi kwasku #narkotykizawszespoko poradzie cos bo zara znikm e
trzymacie sie tam? ( ͡° ʖ̯ ͡°)