Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +100
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
InnyWymiar90 +65
Chyba jeszcze nie było #pokazplecy xd
Gdyby nie drugi tom Pana Lodowego Ogrodu byłoby ponad 70, strasznie mnie wynudził ten shit (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#ksiazkiwhoresbane'a - tag, pod którym chwale się nowymi nabytkami oraz wrzucam newsy o książkach
#ksiazki #czytajzwykopem #chwalesie #2018
@WhippingQueen: Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
1. Meekańskie Pogranicze
2. Cosmere
3. Trylogia Dartha Bane
@Whoresbane: tym jednym prostym zdaniem zasłużyłeś sobie na mój szacunek.
Gdzie 1 tom jest spoko, tak dalej PLO to #!$%@? syf i nie boję się tego użyć bo argumentowałem to na wykopie już ze 20 razy.
Seria artefakty u mnie brakuje 4 książek (
@Whoresbane: naprawdę Meekańskie nad Cosmere? To jest aż tak dobre?
@Croudflup: Dobre? Stawiam to na równi z Pieśnią Lodu i Ognia oraz Malazańską Księgą Poległych. Absolutna czołówka światowej fantastyki!
@Whoresbane: dorwać "Malazańską Księgę Poległych" to jakiś dramat!
W mojej bibliotece miejskiej jest tylko 1 tom, a na allegro ceny z kosmosu! Podobnie z "Herezją Horusa" (WH40k)
(╥﹏╥)
To jest całkiem fajne: http://lubimyczytac.pl/cykl/4247/red-rising
Red Rising mam na liście do przeczytania :)
@Whoresbane: woooo bomba! To żeś zrobił mi dzień! Dzięki mirku! (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง