Aktywne Wpisy
blvckie +1555
To co widzicie na zdjęciu to kombajn - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi do 5 tys. zł. Heder na drodze publicznej może być transportowany tylko na wózku za kombajnem.
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
PoItergeist +1552
Poblokowany dojazd do pracy, do sklepu, do najbliższej wsi i miasta. Super! #protest #protestrolnikow #bekazpisu
Nie mogę zainstalować zamiennika baterii, bo bios blokuje. Nie mogę zainstalować modułu WWAN, bo cholerny bios wywala błąd, że ten nie jest wspierany! Mimo że moduł, który instaluje jest wspierany przez ten model jak i przez lenovo - N3521 FRU 04W3842
Co do cholery mam robić? Laptop sprzętowo i z wyglądu genialny, ale jeśli chodzi o software to jakaś padaka.
Pls dajcie jakieś rady, specjalny/starszy bios, coś w tym stylu? Baterie jeszcze przeboleje, bo mam słabszą oryginalną, ale ten moduł jest mi mega potrzebny.
#laptopy #laptop #lenovo #thinkpad #software #komputery