Wpis z mikrobloga

Przeniesienie numeru przerasta tą sieć. Na call center słyszę, że u nich wygląda dobrze i mam wrażenie, że nikt niezbyt się tym przejmuje bo przecież u nich się zgadza. Szczerze odradzam tą sieć. Przenosiłem już kilka razy numer i korzystałem z supportu operatorów ale takiej żenady to nawet w #orange nie spotkałem.

#tmobile
  • 4
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Arnoldy: infolinia Orange to niestety coraz bardziej żenada. Mam kolegę co pracuje w Orange więc nie polecam dzwonić bo on mi opowiada co tam się dzieje...
I to nie jest tak, że studenci. Najgorsi są wieloletni pracownicy etatowi. Oni nic kompletnie nie wiedzą. Błędy jakie popełniają przyprawialy mnie o ból głowy jak mi pokazywał.
Niestety, temat MNP jest bardzo ciężki, oni nie mają tego dobrze opisanego. Na infolinii masz małe szanse
@Clear właśnie dlatego nie rozumiem dlaczego co niektóre firmy wycofują się z maili.
Cały czas jestem pod wielkim wrażeniem #virginmobile. Piszę o co chodzi, nie muszę tłumaczyć pięciu osobom o co mi chodzi i w dodatku błyskawicznie dostaję odpowiedz.
Mam nauczkę jeżeli zobaczę, że kontakt do jakiejś firmy to tylko call center to nie skorzystam z usług.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Arnoldy: orange ma jeszcze czata. Na prepaid spisuje się bardzo dobrze, ale temat MNP jest bardzo ciężki. Tylko cześć I to pewnie niewielka będzie wiedziała co i jak.