Aktywne Wpisy
gardzenarodowcami +238
zabrakło czegoś o robakach, ale przekaz dla prawicowego npc osiągnięty widać, że pis wchodzi do walki o ułomny elektorat konfederacji #bekazpisu #bekazprawakow
IMPERIUMROMANUM +142
Znamy datę premiery drugiej części „Gladiatora”
Znamy datę premiery nowej części wybitnego filmu „Gladiator”. Sequel ma mieć premierę dnia 22 listopada 2024 roku, a wyreżyserowany ma być ponownie przez Ridleya Scotta.
Autorem scenariusza jest David Scarp, który jest autorem fabuły i tekstów innych filmów Ridleya Scotta – „Napoleona” czy „Wszystkie pieniądze świata”.
Główną rolę zagra Paul Mescal, znany między innymi z filmu „Aftersun”, który obejmie rolę Lucjusza – syna Lucylli i siostrzeńca
Znamy datę premiery nowej części wybitnego filmu „Gladiator”. Sequel ma mieć premierę dnia 22 listopada 2024 roku, a wyreżyserowany ma być ponownie przez Ridleya Scotta.
Autorem scenariusza jest David Scarp, który jest autorem fabuły i tekstów innych filmów Ridleya Scotta – „Napoleona” czy „Wszystkie pieniądze świata”.
Główną rolę zagra Paul Mescal, znany między innymi z filmu „Aftersun”, który obejmie rolę Lucjusza – syna Lucylli i siostrzeńca
@pernik: Gajnery, bcca, przedtreningówki, boostery, generalnie 90% supli to gówno, + nie wiadomo ile jest białka w białku i jakiej ono jest jakości. Sam kiedyś wydawałem kupe kasy na to gówno, teraz wydaje na mięso i mam lepsze rezultaty
@pernik: Co jest w tych gainerach sciema?
@PonuryMruk: Sam kiedys wydawalem kupe kasy na to gowno, teraz wydaje na sterydy i mam lepsze rezultaty
@PonuryMruk: sugerujesz, że produkt spożywczy dopuszczony do obrotu ma skład inny niż ten wskazany na etykiecie? Zgłaszałeś to? Czy tak pieprzysz se głupoty?
@PonuryMruk: lol. skad to info?