@Canova: ale co ty p--------z? Jak nie mam spokoju we własnym domu gdzie mam małe dziecko a policja ma to w dupie to co mam robić, iść i ich prosić żeby byli ciszej? Z patologia się rozmawia ich własnym jezykiem
@Czachaaa: tak działa policja. Robią wszystko, żeby się nie narobić. Śmieszy mnie jak ktoś mówi, że dając policji sprawcę na tacy sprawa będzie załatwiona xD
@Czachaaa: policjanci to tylko ludzie jedni lepsi niektórzy gorsi. Nie można oceniać całej grupy na podstawie kilku przypadków. Wołam @Sierzant_Bagieta bo jest kilka rzeczy które powinny być inaczej załatwione
@Czachaaa: Jeśli jest uzasadnione podejrzenie to mogą, ale darcie p---y nie jest takim. W ogóle weź mnie gościu nie irytuj tylko poczytaj, jutro zgłosi sąsiad, że zabiłeś żonę i trzeba wejść do ciebie do domu, do kogo będziesz miał potem pretensje. Każdy chce skutecznej policji dopóki ta policja nie będzie skuteczna wobec ciebie, wtedy jest płacz i "jakim prawem".
@niebiesko-niebieski: ale czy ja mówię o w-----------u drzwi przez grupę realizacja? Te jany nie kwapily się tam nawet zapukac. Dla ciebie krzyki "wylaz z tego kibla bo cię z-----e" nie są niczym podejrzanym?
@niebiesko-niebieski: ale moja kobita z nimi rozmawiała bo weszli do niej do mieszkania i wiedzieli dokładnie co tam się dzieje a mimo to nawet nie zapukali. To ty tutaj tworzysz swoje wersję wydarzeń
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dla ciebie krzyki "wylaz z tego kibla bo cię z-----e" nie są niczym podejrzanym?
@Czachaaa: No na pewno tak było
@Czachaaa: na biednego nie trafiło.