Aktywne Wpisy
iTuTego +461
Mireczki, trzymajcie kciuki za moją Żonkę, właśnie jedziemy na przeszczep serca. Lubię tą społeczność bo obcuje z Wami już wiele lat, a o tej porze nawet się nie mam komu wygadać.
Einsoczen +2
#ukraina Czegoś nie rozumiem. Powiedzmy, że mieszka sobie polsce Ukrainiec, już kilka ładnych lat. Pracuje na umowe, wynajmuje mieszkanie, nikomu nie zawinił. Normalnie sobie gość ułożył życie.
Czy te nowe wprowadzone ustawy też go będą dotyczyć? Będzie musiał iść na wojne?
Czy te nowe wprowadzone ustawy też go będą dotyczyć? Będzie musiał iść na wojne?
Ogolnie mam #!$%@? zycie, nic nie sprawia mi radosci, nienawidze Boga, albo innego programisty odpowiedzialnego za Matrix w ktorym zostalem umieszczony. Wlasciwie to nie wiem co jest prawda, wiem natomiast ze nie jest dobrze. Przeszedlem przez strasznie #!$%@? sytuacje w zyciu, najgorsze bylo uzaleznienie z ktorego w koncu wyszedlem. Teraz zamykam sie w sobie i uciekam od wszystkiego i wszystkich, by uciec od cierpienia.
Tak od wielu lat. Ale nigdy sie nie poddalem, mam nadzieje ze moja obecna psycholog tez sie nie podda, fajnie by bylo z tego mozliwie szybko wyjsc tak by zycie mialo jakiekolwiek sens.
#przegryw #oswiadczeniezdupy #depresja