Aktywne Wpisy

Catmmando +220
#allegro Czy wy jesteście normalni? OPIS PRODUKTU i jego PARAMETRY to dwie najważniejsze cechy oferty dzięki którym wiadomo co się kupuje a wy UKRYWACIE te informacje?
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
Pobierz
brazowooka_eM +199
źródło: GTA-Vice-City-2
Pobierz

#adventofcode
źródło: comment_2JMbOjUSHSwZLWXpa1GFvrbWxFFXGVAt.jpg
Pobierzjakby ktoś się nudził to zauważyłem ze można zrobić poprzednie lata 2015-2017
nie wiem jak to wygląda u przeciętnego programisty, ale taki noob jak ja musi poświęcić nawet z 2-3 godziny na rozwiązanie
Dziś dodali takie info
edit: jeszcze taki pomysł: jak jest macierz tych tych literek N x N, to zrobić macierz N+10 x N+10, wypełnić ją tym samym algorytmem i zobaczyć dla których literek (współrzędnych startowych) ilość pół się zwiększa (rosną w nieskończonośc), chociaż też nie wiem,
@Lewo: Tak, jak @zibizz1 pisze.
Zakładając jako planszę powierzchnię obejmującą wszystkie punkty z listy, jeśli dany punkt ma najbliżej do któregokolwiek miejsca na krawędzi planszy, to będzie infinity, bo będzie miał również najbliżej do pół dalej za zdefiniowaną granicą planszy.
źródło: comment_vARdMdIjHqp9xX1qRx3G31e3vIcQ4Nwe.jpg
Pobierzedit: chodzi o drugą część
źródło: comment_dqpjCVO1U8UMGGj19rbexraL1Cp80NCQ.jpg
Pobierz