Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +93
Trochę się zastanawiałam, czy opisać tu swoje traumy, ale zdecydowałam, póki co, że to zrobię. Chociaż nie sądzę, żebyście byli dobrym audytorium. Będzie długie.
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
Kiedyś poznałam tu pewnego wykopka. Takiego lubianego i szanowanego. Co siedział na nocnej i miał dużo plusów pod wpisami i kilku kolegow z mirko. Oczywiście ignorowałam wszystkie redflagi, ktore podejrzewam, teraz by juz nie umknęły mojej uwadze. Czemu tak robiłam, nie wiem. Nałożyło się na to mnóstwo czynników,
InnyWymiar90 +59
Chyba jeszcze nie było #pokazplecy xd
swoją drogą widziałem kiedyś jak ruskie zrobili hybrydę wołgi i bmw xD
zaraz poszukam
@equu: Standardowa droga każdego Seby. Stare BMW, a potem 10-letnie Audi xD
@kyloe: O #!$%@? xD
Nie no, doceniam prawo do własnej opinii.
E60 to napompowana krowa, nie powiem że brzydkie auto, ale wyglądałoby dobrze może ze znaczkiem Mercedesa, na pewno nie BMW. Za to F10 to powrót do tradycji marki, połączenie idealnych proporcji ze sportowym pazurem, auto ponadczasowe, które będzie wyglądało tak samo dobrze za 10 lat. Niestety E60 już zaczyna się starzeć, widać na tej odważnej bryle upływ czasu i będzie widać