Czy są dostępne w sprzedaży oryginalne baterie do #xiaomi #mi5? Lub nieoryginalne, ale o dobrych parametrach? Moja bateria po 2 latach już nieco podupada i wypadałoby wymienić ją na nową.
@TrigG3r: a jeszcze mi sie przypomniało, jeśli byś się zdecydował na tę z allegro to zwróć uwagę, czy ma te 'taśmy' do podklejenia baterii. Ta z linka nie ma.
@TrigG3r: wydaje mi się, że lepiej tej specjalnej. Dzięki temu potem łatwo zdjąć taką baterię bez uszkadzania (wyciągasz po prostu tą podklejkę i bateria sama odchodzi). Przy normalnej taśmie obstawiam, że musiał byś ją potem czymś podważyć, i uważać żeby nic nie uszkodzić ani nie rozerwać. Ja nie podklejałem swojej bo mam w perspektywie zmianę telefonu, ten zostawiam sobie jako awaryjny :)
@fiberian_hufky76: To prawda. Na Miui 10 poziom barterii leci jak głupi. Ale zainstalowałem AccuBattery i niby pokazuje 75% pojemności nowej więc może rzeczywiście zużyta? Nohon zamówiony i porównam.
Ogólnie to Miui 10 to najgorsza aktualizacja moim zdaniem. Zepsuli budzik który nie działa po wyłączeniu telefonu, zepsuli Twilight, w dodatku np. na zestawie słuchawkowym mam cały czas głośność na maxa i mimo ściszania i zgłaśniania nic się nie zmienia. Do tego bateria.
@TrigG3r wersja 4/64, sam procek też jest spoko. Nie wiem czy nie zanizyles trochę z tymi 60% ;) może na domyslnej wersji miui, ale teraz po aktualizacji do miui10- nie ma takich szans.
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
#android #telefony #kiciochpyta
kupione 13.10, kilka dni pozniej doszlo, zmienilem i od tej pory dziala spoko.
Ogólnie to Miui 10 to najgorsza aktualizacja moim zdaniem. Zepsuli budzik który nie działa po wyłączeniu telefonu, zepsuli Twilight, w dodatku np. na zestawie słuchawkowym mam cały czas głośność na maxa i mimo ściszania i zgłaśniania nic się nie zmienia. Do tego bateria.