Wpis z mikrobloga

@TrigG3r: wydaje mi się, że lepiej tej specjalnej. Dzięki temu potem łatwo zdjąć taką baterię bez uszkadzania (wyciągasz po prostu tą podklejkę i bateria sama odchodzi). Przy normalnej taśmie obstawiam, że musiał byś ją potem czymś podważyć, i uważać żeby nic nie uszkodzić ani nie rozerwać. Ja nie podklejałem swojej bo mam w perspektywie zmianę telefonu, ten zostawiam sobie jako awaryjny :)
  • Odpowiedz
Ja też nie mam przyklejonej baterii , mam założoną oryginalną , użytkuje od 2 miesięcy i nic nie lata , klapka i tak ja dociska i przytrzymuje.
  • Odpowiedz
@fiberian_hufky76: To prawda. Na Miui 10 poziom barterii leci jak głupi. Ale zainstalowałem AccuBattery i niby pokazuje 75% pojemności nowej więc może rzeczywiście zużyta? Nohon zamówiony i porównam.

Ogólnie to Miui 10 to najgorsza aktualizacja moim zdaniem. Zepsuli budzik który nie działa po wyłączeniu telefonu, zepsuli Twilight, w dodatku np. na zestawie słuchawkowym mam cały czas głośność na maxa i mimo ściszania i zgłaśniania nic się nie zmienia. Do tego bateria.
  • Odpowiedz