Aktywne Wpisy
Villeman +53
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
byferdo +159
Już dosyć długo zastanawiałem się nad tym, czy nie wdrożyć tego pomysłu na wypoku. Czy się przyjmie? To zależy od was. Przedstawiam wam pierwszą przykładową kartę z serii Wielkie Bitwy Polski
Talia będzie miała charakter kolekcjonerski, a nie grywalny. Będzie się składać ze 100 kart opisujących największe i najsłynniejsze Polskie potyczki. 90 kart to będą karty zwykłe, 15 kart, to będą karty srebrne oraz 5 kart złotych. Oczywiście rozróżnienie na zwykłe, srebrne i złote będzie możliwie jak najbardziej obiektywne. Kartę jeszcze podrasuję, mam zamiar publikować je średnio co 3/4 dni. Na sam koniec chciałbym wydać wszystkie 100 kart w formie "papierowej" opakowanej w metalowe etui. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy. Akcja jest non-profit, więc jeśli zechcecie wersje PDF do druku, aby móc samodzielnie je drukować, to nie jest to żaden problem, będę za każdym razem załączał link do pliku.
Czekam na sugestie, hejty i opinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcących być na bieżąco zapraszam do obserwowania tagu #wielkiebitwypolski
@EissIckedouw A w Gwinta nigdy nie grałem akurat, lubię karcianki tylko za ich styl, grać już nie bardzo ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak z ciekawości jakieś uwagi to strony pierwszej?
Obecnie mam przygotowanych już kilkadziesiąt kart, i zapewne zacznę publikować od początku lutego, więc będę wołać ( ͡° ͜ʖ ͡°)