Aktywne Wpisy
matihax +193
Kto takie gówno wpuszcza na publiczną drogę? Nawet by nie zauważył wybiegającego dziecka na drogę. Jako ojciec trojaczków powinno się to zezłomować na koszt kierującego.
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
Gardzę blachosmrodziarzami.
#patologiazewsi #polskiedrogi #samochody
badreligion66 +281
Zgłoszenie nr 385 z dnia 2018-11-01 16:42:35
Imię: Dawid
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Jestem wiecznie uśmiechniętym optymistą, który niedawno przeprowadził się do Krakowa. Podjąłem pracę w IT i bardzo sobie ją chwalę :3. Opisałbym się jako wrażliwy chłopak z umysłem ścisłowca i duszą humanisty.
Nie potrafię się złościć. Można mnie nazwać oazą spokoju, ale jednocześnie uwielbiam ekscytować się wieloma rzeczami.
Bardzo dobrze czuję się w gronie znajomych, gdzie często jestem duszą towarzystwa/mistrzem sucharków. Moja nieśmiałość budzi się wobec nieznanych osób, zatem trudno mi nawiązywać nowe znajomości "na ulicy".
Wygląd
Brunet o włosach średniej długości, szczupłej budowie i wzroście 179 cm. Kolor moich oczu lubi przechodzić z szarawego, przez piwny, do prawie brązowych. Od niedawna na mojej twarzy zagościły okulary, które noszę na co dzień.
Na zewnątrz zobaczysz mnie w kurtce skórzanej i jeansach. W zależności od pogody, chodzę w bluzach, sweterkach, polówkach, koszulach i T-shirtach, czyli raczej casualowo. Sam siebie oceniłbym na 8-9/10, chyba powinienem Ci się spodobać :3
Zainteresowania
Od kilku lat gram amatorsko w siatkówkę. W tym roku zacząłem śledzić rozgrywki ligowe i interesować się tym sportem coraz poważniej. W moich planach jest gra na libero na coraz wyższym poziomie ^^
Anime. Zabawne jest to, że obejrzałem jedynie kilkanaście serii, jednak sama otoczka "chińskich bajek" bardzo mi odpowiada. Po przejściu Persony 5, którą obecnie ogrywam na konsoli, zamierzam zabrać się za obejrzenie wielu, wielu anime. A najlepiej ogląda się z kimś, prawda? :3
Gry planszowe. Hype na nie złapałem parę lat temu i od tego czasu najlepszą formą spotkania ze znajomymi stało się wspólne granie w planszówki. Mam swoją malutką kolekcję, którą sukcesywnie rozbudowuję.
Gierki komputerówki. W moim życiu zawsze towarzyszyły mi gry multiplayer. Już od najmłodszych lat grałem z innymi ludźmi (na żywo lub przez internet). Najwięcej czasu spędziłem w WoWie i w LoLu, a obecnie "uczę się" grać samemu, sięgając po nadgrę, jaką jest Persona 5.
Pisanie własnych opowiadań i wierszy. Czasem złapie mnie natchnienie, które z przyjemnością przelewam na papier lub, co zdarza się znacznie częściej, na komputer. Moją wadą jest twórczość "na raz", bowiem nie potrafię powracać i zamykać dzieł, które już zacząłem. Najczęściej tworzę w klimatach fantasy, bowiem daje bardzo szerokie pole dla wyobraźni.
Role Playe. Tutaj pragnę podzielić RP na trzy rodzaje: tekstowe między dwiema osobami (gdzie każdy odgrywa swoją postać i pisze się wspólną opowieść), tekstowe na forum (tzw. pbf) i papierowe RPGi w stylu Dungeons & Dragons. Z każdym z tych trzech typów miałem większą lub mniejszą styczność. Aktualnie nie biorę udziału w żadnym z RP, a z przyjemnością bym to zmienił.
Tenis stołowy, squash, bilard, kręgle, escape roomy. Na koniec pozwoliłem sobie wypisać swoje małe zajawki, które uważam jako bardzo miłe spędzenie czasu.
Jestem bardzo otwarty na pasje innych osób i czasem daję się nimi zarazić :3
Czego oczekuję?
W idealnym wypadku oczekuję znaleźć soul mate'a, który okazałby się osobą idealną. Szukam osoby mającej chociaż w małym stopniu podobne pasje, abyśmy mogli potęgować radość z nich płynącą. Mam słabość do uroczych/słodkich zachowań i rzeczy, także to będzie działać tylko na plus ^^
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Gdy jest to prawdziwa miłość, każdy dzień staje się dniem idealnym. Widok uśmiechniętej ukochanej osoby - tylko i aż tyle, abym poczuł się spełniony :3
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub w swoim czasie, jak najbardziej.
W kwestii dzieci nadal nie umiem wyrobić sobie jednoznacznej opinii, ale jestem bardziej na nie niż na tak.
Piję okazjonalnie i w naprawdę małych ilościach. Reszta używek nie gości w moim życiu~
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników
#
mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonykrakow < tag z ogłoszeniami tego miasta
#mirekszukazony
8/10
IT
kuc/nerd
To jakaś zarzutka?
@MirekSzukaZony: I tu już dalej potencjalne dupeczki niestety przestaną czytać.. Nie lepiej było napisać, żeś miękka faja i cipeusz?
@Qtko nie jestem miękką fają i cipeuszem. Może kiedyś w małym stopniu tak, ale obecnie nie mam nic wspólnego z tymi określeniami. Obaj doskonale wiemy, że chodziło mi o inną wrażliwość
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie chciałem Ci napisać. To, że dostałeś wiadomość pw z konta @MirekSzukaZony to jest zasługa dziurawego wykopu, który wiadomości od niektórych użytkowników przepuszcza. Już to widziałem rok temu przy testowaniu i zgłaszałem im to już wtedy. Jak widać nic z tym nie zrobili ¯\_(ツ)_/¯