Wpis z mikrobloga

Mr T 28 WARSZAWA

Zgłoszenie nr 379 z dnia 2018-10-30 00:27:31

Imię: Mr T
Miejscowość: WARSZAWA
Kim jestem?
Cześć :)

Jestem spokojnym introwertykiem szukającym kogoś podobnego do siebie, kto chciałby razem, ręka w rękę, iść przez życie i cieszyć się tym co oferuje. Zbyt wiele przeciwieństw w moim przypadku po prostu nie zadziała.

Nie jestem człowiekiem bardzo rozgadanym, zdecydowanie bardziej wolę słuchać i dodawać od siebie niż nawijać jak najęty, co nie znaczy że nie mam kompletnie nic do powiedzenia.
Jeśli chodzi o uczucia, gdy się angażuję daję z siebie wszystko. Jestem wiernym, pomocnym i empatycznym towarzyszem.
Pracuję dla dużej korporacji w stolicy i robię to co lubię, mam dzięki temu też czas który chciałbym spędzać z drugą osobą. Mieszkam sam, ale miejsce dla jednej się znajdzie ;)

Dobrze czuję się w domu, nie jestem w ogóle człowiekiem imprezowym i poza domówką z zaufaną grupą nie spotkasz mnie w takim środowisku. Mimo bycia domatorem lubię podróżować i zwiedzać ciekawe miejsca od czasu do czasu gdy mam taką możliwość, jest to rozwijające i ciekawe.

Wygląd
Tego słynnego wzrostu mam 186cm, wagowo 85kg, sylwetka normalna (na szczęście mam szersze barki niż biodra i brzuch :D).
Oczy w dowodzie piwne, nie jestem tak dobry w kolory i rzekłbym że bardziej brązowe. Włosów niestety nie stwierdzono, także jeśli bardzo Ci na tym zależy to nie ten adres ( ͡º ͜ʖ͡º), jednak spokojnie, do Seby mi bardzo daleko. Noszę 3mm zarost bez którego źle bym się czuł, czasami zostawiam dłuższą brodę.

W kwestii ubioru jestem do bólu poprawny - typowy casual, lubię chodzić w koszulach, t-shirtach z ulubionymi zespołami czy związane z zainteresowaniami, jeansy i proste buty.

Zainteresowania
Wolny czas lubię spędzać na różne sposoby, bez kryterium ważności:
- dużo czytam o różnych zagadnieniach, ciekawi mnie świat i jego możliwości
- moją nową zajawką jest lotnictwo, technikalia z tym związane, katastrofy i śledztwa ich dotyczące
- uwielbiam motoryzację, jazda samochodem jest dla mnie formą świetnego relaksu, także dużo o tym czytam i staram się mieć jak najwięcej rzeczywistej styczności z różnymi autami by mieć swoją opinię
- lubię oglądać ciekawe seriale, w których historia wciąga i bohaterowie dają się lubić
- filmy typu horror, thriller, kino akcji, sci-fi, komedie (im bardziej głupie i absurdalne tym lepiej) czy dokumentalne
- gram na gitarze elektrycznej w wolnych chwilach, to także bardzo odprężające zajęcie (niestety nie mam głosu i nie umiem śpiewać grając :D)
- gry wideo (PC, PS3 lub klasyki ze starszych konsol)
- jeśli chodzi o sport, lubię czytać i oglądać odnośnie boksu zawodowego, czynnie (obecnie mniej z racji na sezon) ujeżdżam kawałek drewna ( ͡º ͜ʖ͡º)
- odkrywanie nowych ciekawych gatunków muzyki lub wsłuchiwanie się w starego dobrego rocka
- sprawia mi frajdę gotowanie (a raczej próby), zwłaszcza gdy uda się stworzyć coś co smakuje odpowiednio dobrze

Czego oczekuję?
Nie oczekuję ideału bo nikt taki nie jest, a to co dla jednych jest wadą dla mnie może być zaletą w której się zakocham bez pamięci.

Zdecydowanie nie oczekuję byś była głośną imprezowiczką, bo to zupełnie dla mnie odrzucające. Jeśli jesteś dziewczyną uczuciową, miłą, ciepłą, empatyczną i inteligentną to trafiasz w mój gust. Wolę byś też była spokojną osobą zorientowaną na spędzanie czasu we dwoje niż kimś dla kogo dzień bez imprezy z grupą równie "szalonych" znajomków i 40 nowych zdjęć na portalach społecznościowych jest dniem straconym.

Kwestie wyglądu nie są dla mnie aż tak wielce istotne, póki nie jesteś szersza niż wyższa powinno być w porządku ( ͡º ͜ʖ͡º) zajedzie też pewnie nieco hipokryzją, ale miej włosy dłuższe ode mnie, to jednak atrybut kobiecości.

Co za to jest dosyć istotne - jeśli nie lubisz przytulania i czułości to bym Cię zamęczył, także miej to na uwadze ;)

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Idealny dzień to dzień spędzony z ukochaną osobą - czy to w podróży czy spędzając czas oglądając razem film czy serial, grając w gry, rozmawiając i śmiejąc się radośnie, idąc na spacer lub zwyczajnie tuląc się do siebie.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
- Co do ślubu, formalizacja związku nie jest dla mnie przeszkodą
- Dzieci mieć nie chcę
- Nie palę, nie piję i nie zamierzam, o innych środkach nie wspominając. Jeśli pijesz z umiarem - nie usłyszysz słowa krytyki ani moralizatorstwa, zaś jeśli nie masz umiaru to się nie dogadamy. To samo z papierosami - jak nie palisz paczki dziennie to do przeżycia ;)

Uwielbiam psy, marzy mi się posiadać samoyeda i razem się nim zajmować ;)

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonywarszawa < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

MirekSzukaZony - Mr T 28 WARSZAWA

Zgłoszenie nr 379 z dnia 2018-10-30 00:27:31

Imię...

źródło: comment_DcvrKNIwoLD1vcwqgeskmsUKHMwiiAAZ.jpg

Pobierz