Aktywne Wpisy
Testowekonto77 +54
Wyobraźcie sobie taką abstrakcyjną sytuację, ze to wasza córka teraz siedzi u meneli i daje dupy ku ucieszy kilkutysięcznej gawiedzi xD #danielmagical #famemma
KarolaG17 +3
#ufonapowaznie
Drugi mój wpis na tym tagu o "dobrym" Aliens
Od wieków słyszymy, że nas odwiedzają pozaziemskie istoty, słyszymy o Egipcie - piramidy, o Roswell, o Los Angeles, aż po współczesne wydarzenia.
Słyszymy, że tu się rozbiło, tam się pojawiło, tutaj zostało zestrzelone, tutaj zostało nagrane itp.
Ludzie piszący o inwazji UFO, dajcie mi przez te tysiące lat dowód, cokolwiek pokazujące, że odwiedzający nas kosmici są źli, mają złe zamiary, dokonali czegoś
Drugi mój wpis na tym tagu o "dobrym" Aliens
Od wieków słyszymy, że nas odwiedzają pozaziemskie istoty, słyszymy o Egipcie - piramidy, o Roswell, o Los Angeles, aż po współczesne wydarzenia.
Słyszymy, że tu się rozbiło, tam się pojawiło, tutaj zostało zestrzelone, tutaj zostało nagrane itp.
Ludzie piszący o inwazji UFO, dajcie mi przez te tysiące lat dowód, cokolwiek pokazujące, że odwiedzający nas kosmici są źli, mają złe zamiary, dokonali czegoś
życie pisze najlepsze scenariusze
ci amerykańscy dokumentaliści to fajnie mają, jakiego tematu byś się nie podjął, zawsze masz pełno materiałów źródłowych, bo ktoś coś gdzieś nagrał
#netflix
mnie bardzo wciągnęło, nawet bym powiedział, że trochę mało tych odcinków, bo nie wszystko wg mnie zostało wyjaśnione
w porównaniu z produkcjami fabularnymi nie będziesz miał nagłych zwrotów akcji i wybuchów na koniec, ale to naprawdę dobra rzecz