@PROponujek: lss i mta to dwa różne projekty. Mielnik ponoć coś tam jeszcze grzebie nad powrotem lss ale nie ma żadnego info o tym. Tymczasem na światło dzienne wyszło imta więc gracze głownie z starego lss i deva poszli na to imta
Imta jest projektem dopiero startującym. Zapowiada się obiecująco ale lecą w #!$%@? ze startem serwera
@RobieInteres: no własnie to był serwer na którym grałem xD Przez sampa siedziałem na kompie do późnej nocy i wstawałem wcześniej żeby wpić lvl i być naj xD No i domki najlepsze czekały do wykupienia :D
Rafonix się #!$%@?ł na psach? Bo na tym prime tak się zachowuje jakby tak, wydaje się wydygany być i bije się jak mu to mówią , nie ma argumentów żadnych Pytam bo nie śledzę #rafonix #primemma #famemma #donkasjo
Mielnik ponoć coś tam jeszcze grzebie nad powrotem lss ale nie ma żadnego info o tym. Tymczasem na światło dzienne wyszło imta więc gracze głownie z starego lss i deva poszli na to imta
Imta jest projektem dopiero startującym. Zapowiada się obiecująco ale lecą w #!$%@? ze startem serwera
Forum już działa https://imta.pl