Tyle narzekania na Dutkiewicza, a 50% głosuje na Sutryka. Nic się nie zmieni w tym mieście, dalej obsypane kamienice, smog i smród w wolnych, wysokopodłogowych tramwajach na rozsypujących się torowiskach. Nawet mi Was nie żal. #wroclaw #polityka
@marafc: okej, ale by nie wygrali. nasz system wyborczy jest nieciekawy... i chcac-niechcac trzeba wybierac tak, zeby dana partia NIE wygrla (czyli glosowac na najsilniejsza jej konkurencje)
@marafc: 100% racji. 3 dekady prawie mieszkam we Wrocławiu i powiem, że to miasto sobie samo już zasłużyło na swój los. Połowa ulic kostki brukowej, setki kamienic, które mają jeszcze ślady po kulach z czasów Festung Breslau... Komunikacja miejska to porażka, samochodem stoisz w korkach, ścieżek rowerowych się trochę robi, ale nadal połowa wygląda tak, że ktoś 5 lat temu pacnął białą farbą linie na kostce dauna... Ja stąd już powoli
@marafc: Zgadzam się, nie przepadam za Dutkiewiczem, ale ludzie chcieli dowalić pisowcom. Nie dziwię się, choć wolałbym żeby progresywni kandydaci cieszyli się większym poparciem.
Nie wiem co to za posmiewisko na wykopie z osób które idą na miesięczne przeszkolenie wojskowe i składają przysięgę. Jakby była wojna to i tak każdy z nas będzie miał gówno do gadania xD #wojsko #ukraina #wojna
#wroclaw #polityka
@Rizzin: kosztem kierowców.