Aktywne Wpisy
Kwas747 +161
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
d4wid +347
Konfiarze i pisowcy (którzy sami setki tysięcy wpuścili) mają error w głowie.
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
Po przeczytaniu tego wpisu stwierdziłem, że nie mogę dalej ukrywać swojego "rasizmu" i czas na Coming-out
#bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@kulass: nie no teraz to przegiąłeś
@kulass: skoro tak twierdzisz to zgłosiłem, jak usuną to przepraszam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kulass: To był obrazek, na poziomie nazistowskiej propagandy, która zabraniała Niemkom mieszać się ze Słowianami. "Jesteś Niemką, nie mieszaj się z Polakiem"
Duma z bycia Niemcem, Polakiem, Żydem, chrześcijaninem, gejem czy arystokratą jest głupia. Bycie dumnym z rzeczy na które nie ma się wpływu nie ma sensu.
Zacytuje Szopenhauera:
@ZaplutyKarzelReakcji: czyli jakiego? Mógłbyś rozjaśnić co takiego strasznego robię?
@lewaq3000: Rozumiem twoje zdanie, ale nie dokońca się z nim zgadzam. Obrazek był niesmaczny ale traktuje go jako heheszki a
@kulass: Co było śmiesznego w tamtym obrazku? Ja rozumiem jeszcze żarty, że murzyni kradną rowery czy jedzą arbuzy, bo one akurat czasem są śmieszne (i krzywdzące, ale to pomińmy).
@ZaplutyKarzelReakcji: Może jestem ingnorantem, ale wiesz ja nie rozumiem w jakiś sposób "dyskryminacja pozytywna" ma naprawić ta sytuację. Nie lepiej walczyć z każdym przejawem rasizmu, dyskryminacji, a nie pozwalać teraz "mniejszością" na odwrocenie rasizmu?