Aktywne Wpisy
pieknylowca +776
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
2xpapanalepiku +117
Nowa lewacka jakość, niedziela, godzina 11:30 w telewizji publicznej tematy jak stymulować kobietę podczas sexu. To się przestaje w głowie mieścić
#tvp
#tvp
@machus666: na androidzie lista ulubionych kontaktów na górze jest od wieków xd
@MangoZjem: no otóż mam dwa telefony, z czego jeden to stara Nokia (nie-dotykowa) - i w nim tak naturalnie nie jest :)
@MangoZjem: nie - napisałaś "zawsze mnie bawi to dopisywanie A przed nazwa kontaktu partnerki", nie "bawi mnie, że
@Wolowinka: a po co Ci dwa skoro masz stara nokie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) chlopie bronisz rzeczy z ktorej (wg Twojego uzasadniania) korzystaja moze 4 osoby na swiecie
@MangoZjem: no przecież na starej Nokii nie złapię żadnego Pokemona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No właśnie nie, sama zauważyłaś że dużo ludzi tak robi i cię to śmieszy, toteż tłumaczę czemu tak jest. A że wytłumaczenie
@Wolowinka: no nie przemawia do mnie bo ludzie u ktorych to obserwuje (włącznie z OPem) uzywaja smartfonow a nie starej nokii
@MangoZjem: takowi pewnie też mają jakąś funkcjonalność do tego. Choćby przy wyborze z listy kontaktów, taka osoba jest od razu na szczycie. W każdym razie - nic nie tracą robiąc to, nie ma żadnej potencjalnej straty/niewygody, za to może im to gdzieś usprawnić nawigację (a w najgorszym przypadku - będzie efekt
@Wolowinka: to byla praktyka upraszczajaca zarzadzanie w latach 90 i na poczatku lat 00. nie pisalam, ze mi to przeszkadza, tylko ze mnie to bawi ;P a to roznica. to wiesz, tak jakby we wspolczesnych konsolach stosowac gniazda A/V i Euro bo ktos gdzies tam na pewno uzywa telewizorow kineskopowych ;P
To zdecyduj się, bo stwierdziłaś że to cię wciąż bawi, czyli chyba w dzisiejszych czasach też są ludzie, którzy tak robią? xD
no ale nikt nie oczekuje od producentów telefonów żeby dostosowywali oprogramowanie pod ludzi którzy sobie tak lubią oznaczać ważniejsze kontakty xD, ktoś chce to robi, nie chce to nie robi, nikomu nie przeszkadzają ( ͡
@Wolowinka: nie widze sprzecznosci
@Wolowinka: fakt, kiepskie