Wpis z mikrobloga

kurcze masz racje, gdyby ktoś tylko kiedyś wymyślił taka listę skróconą kontaktów, taka wiecie podręczną i jeszcze ja nazwał nie wiem.... "ulubione" wtedy to by dopiero było!

@machus666: na androidzie lista ulubionych kontaktów na górze jest od wieków xd
  • Odpowiedz
ok to dwa pytania. jaki masz telefon? i w jakim tak nie jest?

@MangoZjem: no otóż mam dwa telefony, z czego jeden to stara Nokia (nie-dotykowa) - i w nim tak naturalnie nie jest :)

no nie OP OPem tylko napisalam to w odniesieniu do screena OPa a Ty zaczales bronic

@MangoZjem: nie - napisałaś "zawsze mnie bawi to dopisywanie A przed nazwa kontaktu partnerki", nie "bawi mnie, że
  • Odpowiedz
no otóż mam dwa telefony, z czego jeden to stara Nokia (nie-dotykowa) - i w nim tak naturalnie nie jest :)

@Wolowinka: a po co Ci dwa skoro masz stara nokie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) chlopie bronisz rzeczy z ktorej (wg Twojego uzasadniania) korzystaja moze 4 osoby na swiecie
  • Odpowiedz
a po co Ci dwa skoro masz stara nokie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) chlopie bronisz rzeczy z ktorej (wg Twojego uzasadniania) korzystaja moze 4 osoby na swiecie

@MangoZjem: no przecież na starej Nokii nie złapię żadnego Pokemona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No właśnie nie, sama zauważyłaś że dużo ludzi tak robi i cię to śmieszy, toteż tłumaczę czemu tak jest. A że wytłumaczenie
  • Odpowiedz
No właśnie nie, sama zauważyłaś że dużo ludzi tak robi i cię to śmieszy, toteż tłumaczę czemu tak jest. A że wytłumaczenie do ciebie nie przemawia to już nie moja wina, nie moja sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@Wolowinka: no nie przemawia do mnie bo ludzie u ktorych to obserwuje (włącznie z OPem) uzywaja smartfonow a nie starej nokii
  • Odpowiedz
no nie przemawia do mnie bo ludzie u ktorych to obserwuje (włącznie z OPem) uzywaja smartfonow a nie starej nokii

@MangoZjem: takowi pewnie też mają jakąś funkcjonalność do tego. Choćby przy wyborze z listy kontaktów, taka osoba jest od razu na szczycie. W każdym razie - nic nie tracą robiąc to, nie ma żadnej potencjalnej straty/niewygody, za to może im to gdzieś usprawnić nawigację (a w najgorszym przypadku - będzie efekt
  • Odpowiedz
@Wolowinka: no nie wiem, jak dla mnie to relikt przeszlosci, jak juz wyzej zostalo wspomniane sa favourites - ale jak pisales to jest kombinowanie, a dodawanie A na poczatku kontaktu to nie jest kombinowanie? ;> a co jak masz kilka ulubionych? dodajesz AA a pozniej AAA?
  • Odpowiedz
@MangoZjem: no widzisz, zaczynasz rozumieć - dla ciebie, czyli nie znaczy że tak jest w rzeczywistości ( ͡° ͜ʖ ͡°) no nie wiem, dodanie sobie A na początku to zwyczajna praktyka upraszczająca zarządzanie kontaktami, nie rozumiem czemu tak ci to przeszkadza xD
  • Odpowiedz
@Kur_Piejak: ale jak w takim razie nazwiesz siebie - człowieka, który się pieni na portalu ze śmiesznymi obrazkami że ktoś nie dodał jednego tagu, przez co ojejku, zobaczył obrazek który dla niego nie jest śmieszny, więc kwiczy jakby mu zrobiono wielką krzywdę i leci na skargę do moderacji? xDDD
  • Odpowiedz
no nie wiem, dodanie sobie A na początku to zwyczajna praktyka upraszczająca zarządzanie kontaktami,

@Wolowinka: to byla praktyka upraszczajaca zarzadzanie w latach 90 i na poczatku lat 00. nie pisalam, ze mi to przeszkadza, tylko ze mnie to bawi ;P a to roznica. to wiesz, tak jakby we wspolczesnych konsolach stosowac gniazda A/V i Euro bo ktos gdzies tam na pewno uzywa telewizorow kineskopowych ;P
  • Odpowiedz
@MangoZjem:

to byla praktyka upraszczajaca zarzadzanie w latach 90 i na poczatku lat 00.

To zdecyduj się, bo stwierdziłaś że to cię wciąż bawi, czyli chyba w dzisiejszych czasach też są ludzie, którzy tak robią? xD

no ale nikt nie oczekuje od producentów telefonów żeby dostosowywali oprogramowanie pod ludzi którzy sobie tak lubią oznaczać ważniejsze kontakty xD, ktoś chce to robi, nie chce to nie robi, nikomu nie przeszkadzają ( ͡
  • Odpowiedz
To zdecyduj się, bo stwierdziłaś że to cię wciąż bawi, czyli chyba w dzisiejszych czasach też są ludzie, którzy tak robią? xD

@Wolowinka: nie widze sprzecznosci

no ale nikt nie oczekuje od producentów telefonów żeby dostosowywali oprogramowanie pod ludzi którzy sobie tak lubią oznaczać ważniejsze kontakty xD, ktoś chce to robi, nie chce to nie robi, nikomu nie przeszkadzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Wolowinka: fakt, kiepskie
  • Odpowiedz