Wpis z mikrobloga

hehehheheheheheheheheh o #!$%@? mać..... No nie wierze, a ci dalej swoje....
- bebzun daje dejli vlog nie z tego dnia.....
-bebzun wszystko maca.....
-bebzun trzyma kamere w ustach zamiast na statywie.....
Czy wy #!$%@? jesteście głupi tak sami z siebie, czy to jakaś zorganizowana akcja?
#mocnyvlog
  • 20
  • Odpowiedz
@lukaszb44: nikt nie pisze, że vlog nie z tego dnia, sam Bebzun otwarcie przyznał (podobnie jak zakończył całą szopkę z jedzeniem z limitami), problem polega na tym, że on robi z tego nie wiadomo jaką super serię, rozbija jeden dzień na 5 vlogów bo nie ma co robić, wie, że stał się nudny, lepiej by zrobił dwa vlogi po 25 minut no ale hehehehehehe trzeba #!$%@?ć 5 vlogów z auta
  • Odpowiedz
nikt nie pisze, że vlog nie z tego dnia, sam Bebzun otwarcie przyznał (podobnie jak zakończył całą szopkę z jedzeniem z limitami), problem polega na tym, że on robi z tego nie wiadomo jaką super serię, rozbija jeden dzień na 5 vlogów bo nie ma co robić, wie, że stał się nudny, lepiej by zrobił dwa vlogi po 25 minut no ale hehehehehehe trzeba #!$%@?ć 5 vlogów z auta o silniku 2.3
  • Odpowiedz
  • 0
@astri cos z tobą nie tak? Potrafisz formułować własne zdania? BTW zaglądam tu po raz pierwszy od chyba 2 miesiecy...... Czy to można nazwać czytaniem tagu z uporem maniaka ........ Wy natomiast piszecie tu od roku, dzien w dzien to samo ....... Hmmmmmm
  • Odpowiedz
@lukaszb44: utkaj już tam łeb pajacu. Spojrzałem na twoją aktywność na koncie i jedyne co robisz to wylizujesz dupkę grubasowi. Co za upadek człowieka. Pies ulańca z internetu.
  • Odpowiedz
  • 0
@I-_-I o #!$%@? głąb z gimnazjum mnie będzie pouczać i wytykać literówki. Tak tak kononku ogladaj dalej pato strimy i pisz swoje jakże trafne komentarze.
  • Odpowiedz
@lukaszb44: dobrze że możesz poszczekać w internecie. Jestem bardzo ciekawy jak bardzo odważny byłby rycerzyk szafy w realu. Ale pewnie bez czapeczki z folii aluminiowej nie wychodzisz z domu.
  • Odpowiedz
  • 0
@I-_-I Cymbale #!$%@? żyjący z 500+, #!$%@? w odróżnieniu od ciebie ja mam swoje życie "w realu" a nie tak jak ty tylko w internecie. Piszesz tu swoje smuty ciesząc sie z kilku plusików za komentarz bo #!$%@? w życiu niczego nie osiągnąłeś, #!$%@? zarabiasz i #!$%@? z ciebie bedzie, zamiast zanrać się za dorosłe życie smęcisz ciągle to samo o gościach z YT. Pozdro i nara
  • Odpowiedz