Costa, jak Ty straciłeś szacunek nie tylko w moich oczach. Za łokietto i harę to naewt 8-10 spotkań może dostać, co dziwić by nie powinno. Nie chcę by jakikolwiek piłkarz w koszulce Juve robił takie cyrki, to nie ta klasa. Mogła być fajna niedziela a jest wstyd. Niemniej 3pkt i odblok CR7 to bardzo doobre wiadomości.
@zonkkk: Mam nadzieję, że ładnie przeprosi i zaszyje się w mnisim stylu na jakiś czas ze swoimi myślami, po czym znowu będzie robił to co wychodzi mu najlepiej.
@PiccoloColo: ja mam tylko nadzieję że ten mu nawrzucał na matkę, rodzinę albo coś rasistowskiego. Błagam o cokolwiek co chociaż w minimalnym stopniu uzasadni ten debilizm
@zonkkk: Myślałem o tym i w sumie równie dobrze, może być na odwrót lub jakby remis. Dodam tylko, że zaczęło się od slapa na twarz Costy, który nie został odgwizdany i możliwe, że prowo szły przez dłuższy czas. Serie A...
@PiccoloColo: nie chcę go bronić bo zawieszenie się należy, ale to pewnie pokłosie sytuacji chwilę wcześniej gdy leżał w narożniku. Ma ktoś gifa z tamtą sytuacją? Wtedy to pewnie Costa dostał bułę, złapał bulwers że tamtego nie gwizdnięto i postanowił samemu wymierzyć sprawiedliwość. Szkoda tylko że w końcówce wygranego meczu, no cóż - idiota.
@TymRazemNieBedeBordo: @CinoFCJ: Tez to zauważyłem i pokreśliłem wyżej. Najbardziej mnie ubodło, że to piłkarz Juve, do tego najbardziej wartościowy póki co, tak jak jego nieumiejętność ogarnięcia dupy, łokieć, plujka, wcześniej faul... Niewiele brakowało, by #!$%@?ł coś naprawdę niesłychanego.
W takich sytuacjach bywam krytyczny, bo to za gruba akcja bym miał go wybielać. ( ͡°ʖ̯͡°) Zwykle szukam innych smaczków niż większość, ale nie tym razem.
@TymRazemNieBedeBordo: Całokształt, ja nie zmieniłem swojego podejścia do piłkarza o 180 stopni, ale teraz z pewnością moją sympatia jako kibica nie będzie tak wielka jak przedtem.Jednak, że to Costa a nie ikona, to jakoś to przełknę. :D
@vind: Bo Juventus ma wspaniałą historię, a rodzina Agnellich jest jedną z najbardziej wpływowych rodzina na Półwyspie Apenińskim i nie tylko. Sam Juventus i jego kibice to klasa sama w sobie, niemal każdy piłkarz, który miał okazję nosić biało czarny trykot to powie i to bez żadnej kurtuazji. Widocznie nie znasz zbyt dobrze europejskiej piłki, choć taka opinia jest niestety bardzo popularna, ale tylko dlatego, że komuś wygodnie tak myśleć lub
#mecz #juventus
@CinoFCJ:
Tez to zauważyłem i pokreśliłem wyżej. Najbardziej mnie ubodło, że to piłkarz Juve, do tego najbardziej wartościowy póki co, tak jak jego nieumiejętność ogarnięcia dupy, łokieć, plujka, wcześniej faul... Niewiele brakowało, by #!$%@?ł coś naprawdę niesłychanego.
W takich sytuacjach bywam krytyczny, bo to za gruba akcja bym miał go wybielać. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zwykle szukam innych smaczków niż większość, ale nie tym razem.
@PiccoloColo: i jeszcze z baniaka pociągnął na oczach sędziego zresztą
@PiccoloColo: Nie wiem skąd na wypoku taka dobra opinia o juventusie, to chyba gurwa najbardziej krętacki zagraniczny klub jaki znam.
Widocznie nie znasz zbyt dobrze europejskiej piłki, choć taka opinia jest niestety bardzo popularna, ale tylko dlatego, że komuś wygodnie tak myśleć lub
@PiccoloColo: A w innej koszulce to już trzodę można #!$%@?ć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)