Wpis z mikrobloga

@3n3bl0: Wracaj do budowania prawdziwego komunizmu, bo ktoś Cię ubiegnie! I nie zapomnij czarnolistować wszystkich którzy śmią obnażać pustotę umysłową "antykapitalistów". XD
W sumie to miło patrzeć jak debilizmy spod tagu #antykapitalizm są orane. OP dostaje 2 plusy, a pocisk po jego urojeniach 2 tysięce :)
@3n3bl0: Nie ma to jak wyparcie, prawda? Twój mózg jeszcze walczy, ale chyba skazany jest na porażkę. XD
Wiele razy to pisałem. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Spierdoxy wrzucają ludzi na #czarnolisto, żeby broń boże nie musieć odpierać polemiki niszczącej ich urojony świat. Good night, left side. Nie zapomnijcie świętować zwycięstwa myśli lewicowej w Wenezueli. Tylko szybko, póki Wam prądu nie odetną.
@3n3bl0: To nie ja mam ciebie na czarnej, Kolego. Ja nie używam #czarnolisto. Bo czarnolistowanie to jak branie narkotyków - maskowanie rzeczywistości, żeby się lepiej poczuć. To co zrobiłeś najlepiej świadczy o słabości Twoich "argumentów". To, że mimo wrzucenia mnie na czarną listę, przychodzisz tutaj ze mną polemizować, świadczy o tym, że te narkotyki jednak słabo działają... Twój mózg do końca nie umarł i krzyczenie "czarne jest białe" do niego
@3n3bl0: Oczywiście, kolego. Oczywiście. Tak jak antyszczepionkowcy albo płaskoziemcy. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Zapamiętaj. Tylko ktoś, kto nie jest pewien swoich racji, boi się wyimaginowanych ataków. XD.