Wpis z mikrobloga

Nie mam stałego zasilania do A129 bo producent jest w końcowej fazie produkcji, będę kupował oryginalny z http://autorejestratory.pl mają mieć na koniec września, jak dostanę do ręki to będę wiedział jaki amperaż, czy 3A starczy nie mam pojęcia, gdyby nie działała w DUO zapewne by starczyło :) standardowo producent podaje 3.1A więc te 3.0A może mimo wszystko stanowić różnicę.
@sudni: ja już właśnie a chin zamówiłem, wyszło mnie to 400 zł (po odjęciu cashbsacka) za model a129 duo. Tylko wolałbym ukryć ładowarkę na stałe pod deską auta stąd szukam zasilacza który można podpiąć do bezpiecznika
@romo86: można wiedzieć jak uzyskałeś taką cenę?
anie szukam takiej kamerki ale najtaniej wychodzi ok 600 zł
co do zasilacza, jeśli będziesz miał pewne 3A to na 100% wystarczy, dbaj pomysł o rozładowanym akumulatorze, może powerbank będzie lepszy, zwłaszcza zimową pora
@ZZohan na banggood dałem 124 dolary po kursie 3.66, przy zakupie zarejestrowałem się na befrugal i dostałem 16 dolarów cashbacku. Wychodzi 108 dolarow a jak się okazało niedawno wysłali mi wersję bez GPS, więc mam jeszcze zwrot 25 dolarów. Na czysto wersja a129 duo bez GPS kosztowała mnie 85 dolarów około. GPS dokupilem za 15 dolców