Aktywne Wpisy
miku555 +147
Pralko-suszarka +32
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Jeżeli jaki mężczyzna albo jaka kobieta będą wywoływać duchy albo wróżyć, będą ukarani śmiercią. Kamieniami zabijecie ich. Sami ściągnęli śmierć na siebie. (Księga Kapłańska 20:27)
Bogu niech będą dzięki.
#cytatyzbiblii #bekazkatoli #gimboateizm #katolicyzm
@prawa_reka_sorosa: logika stosowana do dziś
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czyli że metafora?
Biblia to też metafory, ważne lekcje o ludzkiej naturze. Niektórzy zrobili sobie z tego religię, ale to już nie mój problem.
Masz teraz okazje nas oświecić. Jedziesz z koksem
Wróżenie to próba przewidzenia przyszłości za pomocą interpretacji zjawisk losowych i też wpływu na nie zjawisk paranormalnych. Nic takiego nie występuje w kościele, nikt nigdy nie próbuje niczego przewidywać. Są jedynie prośby do Boga o określoną serię zdarzeń. Czyli działa to w drugą stronę, niż wróżenie. Próbujemy wywołać określoną serię zdarzeń, a nie dowiedzieć się jaka może się zdarzyć.
@Antyradek: Nie wiem, ale podoba mi się tłumaczenie dlaczego zabijanie ludzi kamieniami jest spoko.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Antyradek: