Aktywne Wpisy

Czyste_Buty +3
Nie chcę robić z siebie mizogina, chama i prostaka (tych rzeczy się bardzo brzydzę)
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie

Chcialbym wejsc do ringu z sheeya i #!$%@? jej gonga na buzie a potem rozerwac spodenki z jej tłustej dupci i przeleciec analnie.. przepraszam ale to mnie tak podnieca, ze nie daje rady
#famemma
#famemma

cat a4.mov b2.mov > unikalnanazwa.mov
cat b2.mov a4.mov > innaunikalna.mov
Jak to zrobić?
@piwniczak:
ffmpeg -safe 0 -f concat -i a4.mov b2.mov -vcodec copy -acodec copy merged.mov
Pierwszy sensowny rezultat: https://forum.videohelp.com/threads/301916-Join-MOV-Video-from-command-line
Miłego czytania
edit,
cofam, uruchomisz (prawdopodobnie) i jest pod linuksa. Ale to wciąż bardzo orkęzna droga mając na uwadze, że wszystko zrobisz narzędziem, które masz w systemie.
Chce je scalic na powrot w pliki MOV.
https://superuser.com/questions/1256223/combine-mov-video-files
Jeden z podanych kodów wygląda tak:
#!/bin/bashfor file in /etc/*
do
if [ "${file}" == "/etc/resolv.conf" ]
then
countNameservers=$(grep -c nameserver /etc/resolv.conf)
echo "Total ${countNameservers} nameservers defined in ${file}"
break
fi
done
Więc masz przykład jak jeździć po plikach.
Zagnieżdżasz to jedna pętla po
a*.movdruga pob*.movW środku wykonujesz co Ci @Kryspin013 podał
@piwniczak: To jest trywialne i do wygooglowania w necie.
#!/bin/bashfor filea in a*.mov
do
____for fileb in b*.mov
____do
________ ffmpeg -safe 0 -f concat -i $filea $fileb -vcodec copy -acodec copy $filea$fileb
____done
done
W ten sposób masz proste rozwiązanie które powinno Ci wystarczyć. Jak chcesz potem identyfikować który plik od czego pochodzi to już jakiegoś parsera regexów użyj.
Po wszystkich a
Po wszystkich b z indeksem aktualnym a - 1
Polecenie a b
Polecenie b a
@Kryspin013 Photorec. Cat dziala, ale jest tego kilkaset plikow ktore musze sprawdzic we wszelkich kombinacjach i miec dane odzyskane na wtorek rano, wiec troche sie obsralem
#!/bin/bashfor af in a*
do
for bf in b*
do
cat $af $bf > new_${af%%.*}${bf%%.*}.mov
done
done
Ewentualnie jakieś inne atrybuty, nazwa?
W kazdym razie dziekuje slicznie wszystkim :) :) @balrog84 @Kryspin013 @diwmaron @Alkreni