Aktywne Wpisy

KrulCzainataln +219
Ynfluencer +12
Proszę was Panowie o wyjaśnienie największej tajemnicy ekonomicznej, która nurtuje mnie od dawna. Zanim to jednak zrobicie to jedna ważna rzecz, żeby nie było nieporozumień i odpowiadając miejcie to na uwadze. Ja wiem, że wiele osób tu pracuje w IT i ma wysokie zarobki, ale tu będzie mowa o zwykłych ludziach z danych GUS, a wielu ludzi z zarobkami 10 k wzwyż nie patrzy dalej niż czubek własnego nosa.
Mam 30 lat,
Mam 30 lat,

1 many mniej
Ale Rexxar ma mniejsze synergie z mechami
@tenportaltodno: tylko zależy od siły tej synergii jeżeli będziemy mieć sporo kart z magnetyzmem to może działać
Druga sprawa to pula możliwych kary, bestii jest sporo i wiele to zwykła kupa, mechow już nie ma w standardzie więc bierzesz pod uwagę nowe mechy neutralne i mechy z klasy huntera a chwilowo chyba wszystkie mechy są grywalne i to może być kluczowe
Kolejna sprawa to sam magnetyzm jeżeli masz bestię
-meta musi być wolna przynajmniej tak jak ta teraz
-synergie między mechami jak i mecha hunter musi być rzeczywiście mocny
-mechy muszą być mocne
Na tą chwilę jest mało mechów i głównie będą pochodzić z nowego rozszerzenia
Przykładem może byś deck oparty na summonerce co przyzywales wyrobnika za 10 many
Niby losowe ale mało było słabych stronników więc było dobre
Dla mnie wrzucenie jednej kopi do midrange albo
Dobór karty jest oceniany jako jakieś 1-1,5 many
Z tym, że dobór karty z własnego decku będzie zawsze mocniejszy od dostania randomowej karty do ręki.
Żeby koszt many się zwrócił, to będzie nam potrzebne na stole przynajmniej 2 stronników (choć ja bym się kierował w stronę trzech).
Ciężko znaleźć miejsce
Dla mnie to jest właśnie karta która może pozwolić ci wrócić do gry
Masz 3 wilki dostajesz obszarowke dostajesz 3 mechy które nie są OP ale do trzymania agresji nadają się i ciśniesz dalej w
DK Rexxar
Sprawdziłem winratio tej karty dla najpopularniejszych decków huntera:
Spellhunter: 3x najmniejsze winratio przy zagraniu
Midrange hunter: 1x przedostatnie winratio przy zagraniu
Recruit hunter: 2x przedostatnie winratio przy zagraniu
Egg hunter: 1x 6te miejsce od końca
DK wymaga od nas zużycia 2pkt many na nową bestię, ale robi to do końca gry i mieszanki mogą być wyjatkowo
Co do porównania do DK Rexxar to według mnie nie słyszy do zachowania tępa bo:
- kosztuje 6 many czyli sporo jak na kartę dla tępa
- zagrywasz ją i nie masz nic prócz 2 dmg w przeciwne kreatury bo z Hero power najczęściej skorzystasz z najczęściej w
- Żeby zyskać TEMPO to musimy zabić swoich stronników.
- Zyski najczęściej zdobędziemy dopiero w kolejnych turach (a to nie jest zwiększenie tempa)
- Bez minionów ten spell jest useless
Masz rację ale ja widzę użycie tego podobne jak spell druida co na agonii przyzywa drzewca
Oczywiście druida jest dużo lepszy bo wstawia na board kreatury
Zapełniamy board stronnikami ( myślę że przy 3 to będzie minimum) i rzucamy to
Nie musimy zabijać stronników swoich to przeciwnik musi to zrobić my go ciśniemy