Wpis z mikrobloga

@kolonko: Ja to jestem jednego ciekaw. Wiem że kononowi wszystko można wmówić ale jak mógł uwierzyć że matka mexyka to jego żona? Przecież menel i matka w starosielcach mieszkają już wiele, wiele lat i konon chyba wie kogo ma za sąsiadów. Na 100% musiał znać ich jeszcze przed tym jak mexyk został redaktorem. No chyba że według konona menel w wieku powiedzmy 10 lat miał już żone XDD
  • Odpowiedz
@Proton2137: @swietegokorzonki10: @Molajcalyten: no i tak i nie. Konon jak #!$%@? to gada głupoty. Ale kiedyś gadał że Major wącha nitro to każdy haha mitoman. A jednak to prawda.
To samo było że Major łazi pić do meneli z krzaków. No i też prawda.
Dalej było że Mexico olkoholik no ale to szybko wyszło. I że złodziej to też wyszło później z Majorem. Że to Major miałby do niego
  • Odpowiedz
@kolonko: tylko że każda z tych rzeczy wychodziła na jaw nie dlatego, bo konon tak powiedział, tylko dlatego, bo te osoby same się później wkopały. o tym że major z pewnością wącha nitro wiemy z filmiku z reklamówką z tulipanami oraz z nitro na stoliku którym konon kusił majora, alkoholizm i niewypłacalność meksyka wyszła dzięki przebiegłości CT i #!$%@? meksyka który się po prostu przyznał i mówił że w dupie ma
  • Odpowiedz
@kolonko: czyli mówisz, że może być w tym ziarno prawdy tylko dlatego bo konon tak twierdził.

sorry, mnie to nie przekonuje nawet do tego, by rozważyć, czy to prawda. ale gdybać sobie można, nawet trzeba. :)
  • Odpowiedz
@swietegokorzonki10:
Z matka to wymysl jakiegos gimba, ktory podlapal Konon. Sam przeciez nawet w to nie wierzy, np czesto wspominal o tym jak widzial te starsza osobe dzwigajaca torby z zakupami, podczas gdy Meksyk chlal i jej nie pomagal. Czesto tez triggeruje Mek-SIKA-no na lajtach tekstami w stylu "kiedy wybudujesz matce 60letniej kibel?"
Poza tym, matka ma przeciez konkubenta Andrzeja, tego ktory byl podejrzany o odmowe przyjecia paczki, w czasie afery
  • Odpowiedz