Wpis z mikrobloga

kumpel, jak ja jestem na dlive od wczoraj, zrobiłem tylko streama z tego jak rucham psa jak sra normalnie,i dzisiaj na moim koncie pojawiła się kwota 10000000000000000000 dlajwowych dolarów gościu, przeliczyłem ze taka kasa na złotówki to jakieś pół grosza, ale #!$%@? jak to pójdzie w górę gościu to ja normalnie będę drugim majkelem dżeksonem, i z ojcem i wujkiem wypiliśmy trzy połówki na trzech, i moj stary miał nowa kobietę, i ze ona jest w porządku, ja mówię co ty , ta suka cię #!$%@? na moje bitkojny, stary mówi co ty #!$%@? gnoju,on wstał, stary wstał i łapę do mnie wystawia i chciał mi liścia #!$%@?, a ja go na #!$%@? fast attack bomba w oko #!$%@? na brzuch oddechu nie mogl zlapac sweter mial na sobie na leb mu sweter zalozylem bomby od dolu mu wale na nos wujaszek nas rozdziela ja mialem ta koszule co na dzwikach bylem z guzikami i tak mnie szarpal ze mi wszystkie guziki z koszuil wypadły i patrzę na komputer, a tam widzę ze rafocoiny podrożały o całe 0,000000000000000000001 procenta, i drę ryja ze jestem bogaty, i właśnie wzbogaciłem się o 0 groszy, i mówię - już się ubieram, ale wziąłem noża z kuchni... wziąłem noża z kuchni i mówie "#!$%@? was wszystkich #!$%@?" i #!$%@?, i ona powiedziała i #!$%@?, odłożyłem tego noża, na drugi dzień przychodze do starego z flachą zero-pięc bo resztka pieniędzy zostala, patrze stary na kacu leży na łózku, #!$%@? pod okiem, a ja do niego... ode mnie tą #!$%@? pod okiem miał - mówię flache na zgode przyniosłem. on mówi - cooo? coooo?. mówie no flacha na zgode, wstawaj pijemy, i siedziałem z nim piłem wódkę przy stole i patrzyłem na jego #!$%@? pod okiem a on mówi - z czego się #!$%@? śmiejesz, ja mówie posiniało mówie hehehe, a tą #!$%@? pod okiem miał ode mnie. idę się odlać panowie. zet wu.
#danielmagical #rafonix #patostreamy
  • 5
  • Odpowiedz