Wpis z mikrobloga

@zaxcer: i znowu odpowiedź na zasadzie "Panie ja nic nie wiem, zabiegany jestem... a w ogóle to nie moja sprawa pytajcie innych" (°°
  • Odpowiedz
@bonixes: wiesz co, inaczej do tego podchodzę. Ktoś wreszcie powiedział to na głos. Ja wiedziałem, że nie padnie odpowiedź żadna bo jest jeszcze mecz z Japonią, nie ma trenera i byle kto nie może teraz zacząć gadać od tak. Ale niech oni już mają nad głową to, że takie pytania zaczną lecieć lawinowo jak tylko wrócą do kraju.
  • Odpowiedz
@bepavuy: to prawda, ale słuchałem tego gościa w weszło w długich audycjach i on po prostu ma taki głos, nie jest to spowodowane tym, że boi się zadać pytanie
  • Odpowiedz
@zaxcer: A typ odpowiada, że "nie mówimy, że nie popełniliśmy błędów i że zagraliśmy na miarę swoich możliwości". No kurła, przecież to mówili wczoraj - że inni są lepsi, a my po prostu słabsi i nic nie można było zrobić xDDD

Jak nie teraz, to za 10-15 lat wypłynie o co chodziło z tym mundialem. To jest jakaś parodia. Żonglowanie składem, fatalne przygotowanie fizyczne, zero ambicji, dziwne kontuzje, pogłoski o alkoholu
  • Odpowiedz