Wpis z mikrobloga

Eloszka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ponieważ moje zbiory róży i w sumie korektorów mineralnych są dość poważne ( xD ) pytanie czy chciałybyście taki wpis porównawczy o różach dla bladziochów czy tez korektorów i co bardziej? ( ͡º ͜ʖ͡º) oczywiście ze mną to wszystko zależy jak wiatr zawieje, ale wtedy już bede miała zakofowane w głowie i może się uda w miare szybko zebrac xD
#mirabelkopomusz #mirabelkipolecajo #pokazkosmetyczke #kosmetykimineralne #kosmetykinaturalne #makijaz

• 11
  • Odpowiedz
@kwiatencja: swoją drogą nie po to paćkam się toną szpachli aby zamaskować różowy ryjek, żeby po zakamuflowaniu wrócić do stanu pierwotnego xD (+ nie dość że bladość to jeszcze w zimnych/różowych tonach - bronzera nawet sensownego dla mnie nie ma - wszystko za ciepłe)
  • Odpowiedz
@Mallow: nic tak nie odmładza jak uroczy rumieniec :D mówie Ci, tyle jest chłodnych odcieni jaśniutkich piękniutkich a do tego próbeczki to koszt nawet nie 5 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do bronzerów, największy wybór i łądne kolory widziałam z Ecolore sprawdź sobie :D jeszcze Pixie ma ładny kolor
  • Odpowiedz